Στο κλαμπ των εμβολιασμένων και η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Ελλάδα

Στο κλαμπ των εμβολιασμένων και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στο κλαμπ των εμβολιασμένων και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι αποκάλυψε για την πρώτη δόση του εμβολίου που έκανε

Το εμβόλιο για τον κορονοϊό έκανε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μπήκε κι εκείνη στο κλαμπ των εμβολιασμένων. Η παρουσιάστρια του Happy Day που είχε έναν φόβο για τον εμβολιασμό αποκάλυψε στους συνεργάτες της, πως όλα πήγαν καλά και δεν είχε ιδιαίτερες παρενέργειες.

«Έκανα το εμβόλιο χθες. Είχα λίγο άγχος. Δεν ήμουν από αυτούς που έλεγα να πάω να εμβολιαστώ και να βρω την ελευθερία μου. Ήθελα, ακούω τους επιστήμονες, αλλά ως άνθρωπος είχα και μια δεύτερη σκέψη και μια αμφιβολία. Αλλά το έκανα και νιώθω καλά και χάρηκα τελικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Ένιωσα ένα ελαφρύ μούδιασμα για λίγα λεπτά από το τσίμπημα μέχρι τα δάχτυλα. Αλλά σαν να έχει μείνει πολύ ώρα το χέρι ακίνητο. Βγήκε μια νοσηλεύτρια, της είπα τικ ένιωσα και μου είπε πως είναι στο πλαίσιο του φυσιολογικού και μετά από πέντε λεπτά όλα καλά. Δεν ένιωθα τίποτα».

Η Σταματίνα αποκάλυψε πως έκανε την πρώτη όσο του εμβολίου της Pfizer.

https://streamable.com/8i2rzk

Λίγο αργότερα μάλιστα, όταν συνδέθηκε με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τις αρχικές ανησυχίες που είχε για τον εμβολιασμό και έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τον δικό της εμβολιασμό.

https://streamable.com/62jwj8