Super Κική: Δίωξη και για ληστεία στη γνωστή influencer;
Πρωινές εκπομπές

Super Κική: Δίωξη και για ληστεία στη γνωστή influencer;

Super Κική: Δίωξη και για ληστεία στη γνωστή influencer;

Το ρεπορτάζ του «Πρωινού μας»

Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθούν η Super Κική και οι δύο φίλες της για το περιστατικό με τον πρώην σύντροφο της μίας.

Η γνωστή influencer συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και παραμένει στο κρατητήριο, μαζί με δύο ακόμα γυναίκες και στο κατηγορητήριό της, εκτός από την πρόκληση σωματικής βλάβης και ηθικής αυτουργίας, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Θεοδόση Πάνου, της ασκήθηκε δίωξη και για ληστεία.

Ο 37χρονος πρώην σύντροφος της μία εκ των τριών, έχει καταγγείλλει πως οι δύο γυναίκες, που κρατούνται, έβαλαν έναν άντρα να τον ξυλοκοπήσει.

Από την πλευρά της, η Super Κική ισχυρίζεται ότι η 10χρονη κόρη της της φίλης και κουμπάρας της, την κάλεσε στο τηλέφωνο και της ζήτησε βοήθεια, καιώς ο πρώην σύντροφος της μητέρας της είχε πάει στο σπίτι και την ξυλοκοπούσε.

Από την άλλη, ο 37χρονος υποστηρίζει ότι η πρώην σύντροφός του τον κάλεσε να συναντηθούν στο κατάστημα που διατηρεί με τη Super Κική για να συζητήσουν, ωστόσο εκεί τον περίμενε ένας άγνωστος άντρας, ο οποίος τον ξυλοκόπησε και του πήρε το κινητό.