Survivor: Δυνατές μάχες μετά τις αλλαγές – Ποια ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας
Reality TV

Survivor: Δυνατές μάχες μετά τις αλλαγές – Ποια ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Δυνατές μάχες μετά τις αλλαγές – Ποια ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Κόκκινη ή μπλε;

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor μετά τις αλλαγές στις ομάδες ήταν το αποψινό στον Άγιο Δομίνικο.

Σε έναν εξαιρετικά δύσκολο στίβο μάχης, με έναν θεωρητικά εύκολο στόχο, «Κόκκινοι» και «Μπλε» αγωνίστηκαν για την ασυλία αλλά και για φαγητό.

Ο αγώνας

Η αναμετρήσεις ξεκίνησαν με τον Σάκη να κερδίζει τον Τζέιμς και τον Κόρο να επικρατεί του Ασημακόπουλου για το 1-1. Στο ματς ανάμεσα σε Καρολίνα και Μαριαλένα νικήτρια ήταν η πρώτη που πέτυχε το 2-1 για τους «κόκκινους» και ζήτησε χορό. Ο Ηλίας νίκησε χωρίς δυσκολία τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ στη μάχη Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλου νικητής ήταν ο δεύτερος που σημείωσε το 3-2 για την μπλε ομάδα.

https://streamable.com/pz6vpr

Η Ελένη ισοφάρισε κόντρα στην Νικολέτα και ο Παύλος κέρδισε τον Τριαντάφυλλο για το 4-3 της μπλε ομάδας. Η Ελευθερία έφερα τα πράγματα στα ίσια κόντρα στη Χριστίνα και ο Τζέιμς σημείωσε το 5-4 απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η Μαριαλένα σημείωσε το 6-4 κόντρα στη Νικολέτα και ο Κόρομι το 7-4 νικώντας τον Αλέξη Παππά. Η Καρολίνα μείωσε για την κόκκινη ομάδα σε 7-5 κόντρα στη Χριστίνα.

https://streamable.com/qi0q63

Στη «μάχη» ανάμεσα σε Κώστα Παπαδόπουλο και Ηλία Μπόγδανο νικητής βγήκε ο δεύτερος για το 7-6. Ο Σάκης κέρδισε τον Παύλο και ισοφάρισε στο 7-7. Η Ελένη έκανε το 8-7 απέναντι στην Ελευθερία. Ο Σάκης νίκησε τον Κώστα Παπαδόπουλο για το 8-8.

https://streamable.com/m8k9ip

Η Καρολίνα σημείωσε το 9-8 για την κόκκινη ομάδα απέναντι στη Χριστίνα και ο Αλέξης Παππάς έχασε από τον Νίκο Μπάρτζη που ισοφάρισε για το 9-9.

Στο flag race, Μαριαλένα – Νίκος και Καρολίνα – Ηλίας διεκδίκησαν την ασυλία, με την μπλε ομάδα να είναι εκείνη που τελικά βγήκε νικήτρια.

https://streamable.com/6qxzcx