Νέα

Survivor: Εξαφανισμένος ο Αλέξης Παππάς – Άγνωστο αν θα παρευρεθεί στον τελικό

Survivor: Εξαφανισμένος ο Αλέξης Παππάς – Άγνωστο αν θα παρευρεθεί στον τελικό

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor και η πλειοψηφία των παικτών που έχουν αποχωρήσει ήδη από τον Άγιο Δομίνικο θα βρεθούν στο Γαλάτσι για να υποστηρίξουν τους τέσσερις φιναλίστ.

Εκτός φυσικά από τον έναν παίκτη, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό πριν από την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι», εκεί όπου εντοπίστηκε θετικός, πριν από την είσοδό του στο στούντιο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και το «Πρωινό», «θρίλερ» επικρατεί και με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος είναι εξαφανισμένος από παντού.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος “εργένης”. Έχεις κλειστούς τους λογαριασμούς του στα social media, έχει κλειστό το κινητό του, έχει χαθεί από προσώπου γης. Βρίσκεται εσώκλειστος στο Πόρτο Ράφτη. Απομένουν μόνο τα τυπικά για να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας και συνέχισε:

«Έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο θρίλερ για το αν θα τον δούμε στον τελικό ή όχι του Survivor. Οι συμβατικές υποχρεώσεις όλων των παικτών είναι να εμφανίζονται στους τελικούς των reality. Είναι εσώκλειστος στη βίλα στο Πόρτο Ράφτη και μάλιστα έχει πολύ αυστηρό πρόγραμμα και την Κυριακή και τη Δευτέρα, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Από εκεί και πέρα υπήρξε ένα ραντεβού με τον δικηγόρο του, Στέλιο Σούρλα, με την Acun Media για να υπάρξει αποδέσμευση. Στον ΣΚΑΪ λένε ότι δεν κάνουν ιδιαίτερη πρόσκληση σε κανέναν. Πρέπει να εμφανίζονται στους τελικούς, είναι υποχρέωσή τους. Πάντως το κλίμα είναι θετικό».

https://streamable.com/4f4bkz

Exit mobile version