Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Ξεκαθαρίζει για τον Ηλία Μπόγδανο – «Είδαμε τη συμπεριφορά του να αλλάζει»
Reality TV

Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Ξεκαθαρίζει για τον Ηλία Μπόγδανο – «Είδαμε τη συμπεριφορά του να αλλάζει»

Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Ξεκαθαρίζει για τον Ηλία Μπόγδανο – «Είδαμε τη συμπεριφορά του να αλλάζει»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που αποχώρησε λίγο πριν από τους 4 του ημιτελικού μίλησε στο Love It για όλα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στη σχέση Σάκη – Μαριαλένας και ξεκαθάρισε τι έγινε με τον Ηλία Μπόγδανο.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω τόσο μακριά. Για μένα ήταν άθλος που το κατάφερα», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος και σχολίασε για τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα: «Μπορεί να είναι μια στρατηγική για να πάνε μακριά στο παιχνίδι. Ίσως να έχουν καταλάβει πως αυτό αρέσει στον κόσμο. Θέλουν να δουν τον έρωτα και το love story. Αν είναι αληθινό θα κρατήσει και όταν οι κάμερες σβήσουν».

Και συμπλήρωσε: «Ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το παιχνίδι που λέγεται Survivor και ξέρει πράγματα για τους στόχους, τους ανθρώπους, πώς μπορεί να πλησιάσει κάποιους ανθρώπους».

Αναφερόμενος στον Κόρο είπε: «Τον Κόρο τον λατρεύω. Ήταν ένα παιδί που ξεκινήσαμε μαζί για 6,5 μήνες. Ήμασταν μαζί από την πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο. Για μένα θα ήθελα να είναι ο νικητής. Είναι πραγματικός Survivor».

Ακόμη, προσπάθησε να ρίξει φως και στο περιστατικό με την απομάκρυνση του ίδιου και του Κόρο από τον Ηλία Μπόγδανο που άνηκε στους Amigos: «Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία απέναντί μας και όχι η δική μας απέναντι στον Ηλία. Έχει γίνει ένας αγώνας που όλοι είδαμε. Εγώ του έδωσα τρεις ζωές και ο Κόρο δύο. Μας είχε πει ότι το έχει και το πιστεύει. Και του δώσαμε την ευκαιρία. Η ευθύνη έχει μοιραστεί πιστεύω. Ο Ηλίας είχε τέσσερις ζωές και ο Σάκης μία. Έπρεπε να το είχαμε χειριστεί αλλιώς το παιχνίδι αυτό. Ο Ηλίας με τον Σάκη τα πάνε πάρα πολύ καλά. Τα πάει καλά με όλους και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Εκεί πειραχτήκαμε. Είδαμε τη συμπεριφορά του Ηλία να αλλάζει, μας άφησε στον πάγκο και άρχισε να πλησιάζει τον Σάκη. Πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά. Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να έχει καλές σχέσεις με όλους, ενώ έχει πει πράγματα για αυτούς», δήλωσε.

Και εξήγησε: «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Θεωρώ για να πάει παρακάτω στο παιχνίδι. Έχει μια διπλωματική στάση στο παιχνίδι. Όταν ο Ηλίας έχασε την προστασία των Amigos ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη. Ο Κόρο είχε πει στον Ηλία ότι δεν του αρέσει η διπλωματική στάση του. Δεν στενοχωρήθηκε με τη στάση του Ηλία. Δεν του κάναμε κάτι. Ίσα ίσα, αυτός μας έκανε κάτι. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε. Ίσως να είναι η δική του στρατηγική».

Τέλος, ανέφερε: «Είμαστε κοτζάμ άνδρες και γυναίκες και όχι πιτσιρίκια για να μας βάλει σκέψεις στο μυαλό. Θεωρώ ότι ο Ηλίας είχε μόνος διαμορφώσει την άποψή του, δεν πήγε κανείς να του πει κάτι για τον Σάκη».

https://streamable.com/jxeuby