Survivor: Η ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη
Reality TV

Survivor: Η ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη

Survivor: Η ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη

Συμφιλίωση φαίνεται πως έκρυβε η χθεσινή βραδιά για τον Σάκη Κατσούλη και την οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ο νικητής του Survivor που έχει ακούσει αρνητικά σχόλια από τη μητέρα της Μαριαλένας, τώρα φιγουράρει στα stories της και όπως όλα δείχνουν οι ισορροπίες δεν θα αργήσουν να επανέλθουν.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα γνωρίζονταν πριν από το Survivor και είχαν χωρίσει κάπως… επεισοδιακά, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η Μαριαλένα. Η είσοδός του όμως στο ριάλιτι επιβίωσης, αν και αρχικά ενόχλησε την πρώην συντροφό του, τελικά τους έφερε κοντά. Και όσο οι δυο τους βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, η μητέρα της Μαριαλένας, Γεωργία Χαραλαμποπούλου είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τον Σάκη. Μετά τον χωρισμό του από την κόρη της –και θέλοντας να την προστατεύσει- εκείνη δεν ήθελε καμία σχέση μαζί του. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός πως όταν την ρώτησαν ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής εκείνη είχε δηλώσει πως δεν θα ήθελε να είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Οι μήνες πέρασαν, το Survivor ολοκληρώθηκε και ο Σάκης με τη Μαριαλένα επέστρεψαν στις οικογένειές τους και όλα φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Λίγο οι χαμηλού προφίλ και με αμέριστη κατανόηση προς τη μητέρα της Μαριαλένας, δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη, λίγο και η δέσμευση της Μαριελένας να τους συμφιλιώσει φαίνεται πως λειτούργησαν τελικά. Έτσι, ο Σάκης με τη Μαριαλένα συναντήθηκαν χθες βράδυ και δημοσίευσαν φωτογραφίες και video στο Instagbram Story τους.

Η Γεωργία Χαραλαμποπούλου, λοιπόν, δημοσίευσε στα stories στο Facebook της μια φωτογραφία της κόρης της κι έπειτα ένα video με τον Σάκη Κατσούλη.