Σάκης Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο που έχει, η απάντηση στον παππού του και η κατανόηση για τη μαμά Μαριαλένας
Reality TV

Σάκης Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο που έχει, η απάντηση στον παππού του και η κατανόηση για τη μαμά Μαριαλένας

Σάκης Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο που έχει, η απάντηση στον παππού του και η κατανόηση για τη μαμά Μαριαλένας

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σάκης Κατσούλης μετά το τέλος και τη νίκη του στο Survivor. Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Πρωινό» ANT1 και αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο νόσημα που έχει, στον παππού του και στις δηλώσδεις της μαμάς της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

«Νιώθω τέλεια, έχω συναισθήματα που δεν περιγράφονται. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να μάθω βγαίνοντας ήταν αν οι γονείς μου είναι καλά από θέμα υγείας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει σε αυτούς τους μήνες. Υπήρχε και ο κορονοϊός που ήταν μια περίοδος εγκλεισμού και για πολλούς ήταν μια περίοδος που έφερε πολλά προβλήματα λόγω ψυχολογικών.

Και εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος με ψυχολογικά, έχω ψυχοσωματικά θέματα, ένα αυτοάνοσο. Έχω λεύκη από μικρή ηλικία και όποτε υπάρχει έντονο άγχος συνεχίζεται. Όσοι έχουν αυτοάνοσα ξέρουν. Τους ρώτησα για την υγεία τους και αν θα μείνουν στην Αθήνα» αποκάλυψε για τη λευκή τούφα στα μαλλιά του.

Αναφερόμενος στον Τζέιμς Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη είπε: «Ούτε καν δεν με πήρε η τριάδα! Δεν νομίζω ότι θα με πάρουν ποτέ. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα παιδιά… αλλά αγάπη. Αν βγαίνεις από ένα παιχνίδι και συνεχίζεις να κρατάς κακία, τότε υπάρχει θέμα. Όσον αφορά στις δηλώσεις του Μπάρτζη, νομίζω η Μαριαλένα είναι η κατάλληλη να απαντήσει και έχει απαντήσει με τη συμπεριφορά της απέναντί μου. Ο καθένας έχει την άποψή του, τον χαρακτήρα και τη γνώμη του και είναι σεβαστή όποια κι αν είναι».

Και συνέχισε: «Το Survivor είναι έναν παιχνίδι εγκλεισμού, θέλεις να επιβιώσεις και αν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο να πεις μια κουβέντα για να μην τρελαθείς. Είχαμε ο ένας τον άλλον και είχαμε εμπιστοσύνη γιατί είχαμε ζήσει δυο χρόνια μαζί. Ήμασταν κοντά και η σχέση μας ήταν αυτή που βλέπατε».

«Η Μαριαλένα ποτέ δεν μου έχει ζητήσει να μοιράσουμε το έπαθλο. Θα τη βοηθήσω όμως να κάνει το δικό της personal studio. Αναγνωρίζω όσα έχει κάνει για μένα μέσα στο παιχνίδι. Την αγαπάω και τη λατρεύω και θέλω να τη βοηθήσω. Αξίζει και είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, στον τομέα του αθλητισμού. Σίγουρα δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Κοιτούσαμε να είμαστε καλά και να επιβιώσουμε», ανέφερε έπειτα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για την οικογένεια της Μαριαλένας και τη δήλωση της μητέρας της είπε: «Είναι μαμά και έχει μια κόρη που ήταν πολύ καιρό μακριά. Έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά κι εγώ έμαθα από τους γονείς μου ότι είχαν πολλά τηλεφωνήματα, αλλά δεν βγήκαν να μιλήσουν. Οι γονείς μου το χειρίστηκαν διαφορετικά, αλλά μπορώ να καταλάβω τη μαμά της Μαριαλένας. Ό,τι έχει πει είναι απόλυτα κατανοητό από μεριάς μου. Καλή καρδιά»

Τέλος, αναφέρθηκε και στον παππού του: «Ο παππούς… Και αυτό έμαθα χθες. Μεγάλη ιστορία. Γίνεται να πας με την κοπέλα σου διακοπές και να μείνεις στον παππού σου; Πήγαμε να τον δούμε, φάγαμε μαζί και νοικιάσαμε ένα σπίτι να μείνω με την σύντροφό μου. Τι πιο ανθρώπινο να θες να μείνεις αλλού με τον άνθρωπό σου. Στα εγκαίνια δεν καλούμε… Έρχεται όποιος μας αγαπάει. Δεν κάλεσα κάποιον, ήρθαν 800 άτομα. Δεν τα κάλεσα, δεν ήταν γάμος μου. Αν παντρευόμουν θα τον καλούσα» κατέληξε ο Σάκης Κατσούλης.

https://streamable.com/cvn25n