Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξεκαθαρίζει πρώτη φορά τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη – Είναι τελικά ζευγάρι; Τι είπε για τον Γιώργο Λιβάνη;
Reality TV

Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξεκαθαρίζει πρώτη φορά τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη – Είναι τελικά ζευγάρι; Τι είπε για τον Γιώργο Λιβάνη;

Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξεκαθαρίζει πρώτη φορά τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη – Είναι τελικά ζευγάρι; Τι είπε για τον Γιώργο Λιβάνη;

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στην εκπομπή Love It και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και αποκάλυψε πώς νιώθει για τον Γιώργο Λιβάνη. Η Μαριαλένα αναφέρθηκε και στη μητέρα της και το ξέσπασμα που είχε για να την υπερασπιστεί.

«Σίγουρα πήγα για το αγωνιστικό κομμάτι στο Survivor. Στην αρχή ήμουν άστοχη. Μετά τους δυο μήνες που το βρήκα αγωνιστικά, ήταν αυτό ο λόγος που έμεινα τόσο πολύ στο Survivor, είπε αρχικά η Μαριαλένα και αποκάλυψε: «Πραγματικά σας το λέω και φιλώ σταυρό, τον Σάκη τον είδα πρώτη φορά στα casting για τα αγωνίσματα. Εκείνη την ώρα έπαθα σοκ. Εγώ έκανα μόνη μου τη δήλωση για το Survivor. Ήθελα να μπω γιατί μου άρεσαν τα αγωνίσματα».

Η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη

«Είχαμε χωρίσει και δεν μιλούσαμε με τον Σάκη. Εμείς τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Όταν συναντηθήκαμε στα casting δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω ούτε εγώ ούτε ο Σάκης είχαμε προχωρήσει στη ζωή μας. Τον είδα στο casting για την τελική 12άδα και ακόμη δεν του μιλούσα. Και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μέχρι που μπήκα στο παιχνίδι και έπαθα σοκ. Γενικά δεν είχα μιλήσει και καλά για τον Σάκη, είχαμε χωρίσει όπως είχαμε χωρίσει. Δεν είχαμε μιλήσει μετά τον χωρισμό και δεν είχαμε λύσει όλα όσα έπρεπε να λύσουμε.  Μπαίνει ο Σάκης με τη Χριστίνα και παθαίνω εγκεφαλικά.  Λέω με δουλεύουν και θέλουν να παίξουν με τη ζωή και την ψυχολογία μου. Ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τη Χριστίνα και τον Σάκη και καλώς ή κακώς ήταν καλό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι».

Στην ερώτηση αν είναι ζευγάρι οι δυο τους απάντησε: «Ο Σάκης στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν αυτό που βλέπατε. Δεν είμαστε μαζί. Toν αγαπάω, τον λατρεύω, ήταν ο άνθρωπός μου μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν πω “τέλος” είναι τέλος. Δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ευκαιρία. Στο αγωνιστικό κομμάτι τον θαύμαζα, αλλά μέχρι εκεί».

Υπήρξαν περιστατικά βίας στον χωρισμό με τον Σάκη

Αναφορικά με τα άσχημα πράγματα περί βίας που είχαν ακουστεί για τον Σάκη ανέφερε: «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Αν ίσχυαν δεν θα μιλούσα με τον Σάκη. Δεν θα είχα αξιοπρέπεια εγώ ως γυναίκα.  Πραγματικά γελάω. Πιο πιθανόν είναι να έκανα εγώ αυτό που λένε για τον Σάκη, παρά εκείνος σε εμένα».

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν ήξερα τι θα πει ριάλιτι και κάμερες. Δεν ήξερα ότι θα πιάσουν την οικογένειά μου. Δεν είχα ιδέα. Δεν ήξερα ότι θα βγει στη φόρα η προσωπική μου ζωή. Βγαίνοντας τα έμαθα κι εγώ, χθες βράδυ. Νιώθω ότι ήμουν στη ζούγκλα και ήρθα σε άλλη ζούγκλα. Η μαμά μου, χωρίς να θέλω να τη δικαιολογήσω, όταν βλέπει το παιδί της να είναι στεναχωρημένο, να προβληματίζεται και να έχει δεύτερες σκέψεις, θέλει να το προστατεύσει. Η μαμά μου είναι αθώα και δεν πονηρεύεται. Είναι αληθινός άνθρωπος και δεν έχει μέτρο. Λέει όλες τις σκέψεις της χωρίς να τις φιλτράρει και τα μαθαίνει όλος ο κόσμος. Της ζήτησα να μην ξαναμιλήσει», ανέφερε στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

https://streamable.com/zc9l78

Έπειτα, η Μαριαλένα δήλωσε: «Δεν είχα σκεφτεί μέχρι που θα φθάσω. Έδινα πάντα το 100% του εαυτού μου στα αγωνίσματα, αλλά δεν είχα σκεφτεί αν θα φθάσω στον τελικό»

«Με τα παιδιά ήμουν δεμένη τους δυο πρώτους μήνες, ήμασταν κοντά στην ηλικία και ήρθαμε κοντά. Κάναμε παρέα, αλλά δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος, τι θέλει από εσένα, αν σε χρησιμοποιεί. Τους είχα εκμυστηρευτεί την ιστορία με τον Σάκη και τους τα είχα πει όλα χαρτί και καλαμάρι. Στο Survivor είσαι πολύ ευάλωτος και εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους. Έπεσα με τα μούτρα και εμπιστευόμουν όποιον έβλεπα. Τους είπα την ιστορία με τον Σάκη, την παρερμήνευσαν και έβγαλαν κάτι άλλο. Το φούσκωσαν και το διόγκωναν συνέχεια και χρησιμοποιήθηκε μετά εις βάρος μου. Γι’ αυτό φούντωσε και ο Σάκης. Ο Σάκης είναι ήρεμη δύναμη, αλλά είναι μέχρι να κάνει το μπαμ. Εγώ δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα θα είμαι με τον Σάκη και όχι με τα παιδιά. Με είχαν στενοχωρήσει πράγματα που έκαναν τα παιδιά και με έφεραν πιο κοντά στον Σάκη».

Στην ερώτηση αν της μετέφερε πληροφορίες από έξω αποκάλυψε: «Δεν μου έχει μεταφέρει τίποτα. Πριν από μια εβδομάδα που τελείωσε το παιχνίδι μου είπε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που ήξερε πριν να μπει στο παιχνίδι και θέλει να μου τα πει τώρα. Δεν μου είχε μεταφέρει τίποτα».

Η άβολη ερώτηση για τον Γιώργο Λιβάνη

Τέλος, στην ερώτηση για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη απάντησε: «Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος με έχει στηρίξει πολύ και δεν έχει πει κακό λόγο για εμένα. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ χειρότερα και θα μπορούσε να έχει παρεξηγήσει όλο αυτό που έβγαινε προς τα έξω. Δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί του. Θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του. Θέλω να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί δεν είμαι η κοπέλα, η οποία είναι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Είμαι στενοχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε βουρκώνοντας η Μαριαλένα.

https://streamable.com/cr9lf7