Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος μας συστήνει την κούκλα σύζυγό του και τα δυο του αγοράκια
Νέα

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος μας συστήνει την κούκλα σύζυγό του και τα δυο του αγοράκια

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος μας συστήνει την κούκλα σύζυγό του και τα δυο του αγοράκια

Ποιον υποστηρίζουν πλέον τα παιδιά;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου κου family» ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αυτή τη φορά είχε μαζί του και την καλύτερη παρέα, η οποία δεν είναι άλλη από τη σύζυγό του και τα δύο από τα τρία τους παιδιά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό, ωστόσο είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ που είδε ξανά την οικογένειά του μετά από τόσους μήνες απουσίας. Ο 36χρονος ζαχαροπλάστης δεν σταματούσε να μιλά για γυναίκα του και τα παιδιά του όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και αποφάσισε να μας τους συστήσει.

Ο Κώστας είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα από το 2007 και έχουν αποκτήσει δύο αγόρια και ένα κοριτσάκι. Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης τους υποδέχτηκαν την οικογένεια, χωρίς το μικρό κοριτσάκι και μίλησαν μαζί τους, με τον Γιάννη και τον Θοδωρή να εκφράζουν τα συναισθήματά τους για τον μπαμπά τους, που έλειπε για αρκετό καιρό.

Μάλιστα, τα δύο αγοράκια συνεχίζουν να βλέπουν Survivor και πλέον υποστηρίζουν τον Ηλία και τη Μαριαλένα.

«Την αίτηση την κάναμε μαζί το 2018 και όταν ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσω τον πήγαμε όλοι μαζί και στον γυρισμό κλαίγαμε. Έχω πει 2-3 φορές από μέσα μου “Αν Θεέ μου να γυρίσει”, αλλά μετά έλεγα όχι, ας μείνει. Εκείνο το διάστημα έχασα τον μπαμπά μου και ήμουν ψυχολογικά άσχημα. Σε 5 μήνες έζησα τόσα πολλά συναισθήματα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα και συνέχισε:

«Όταν άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα τα ξέχασα όλα. Ενώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την αποχώρησή του, το ευχαριστήθηκα που γύρισε. »

https://streamable.com/6v974y