Survivor: Βαρύ το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο – Κλάματα από τους παίκτες
Reality TV

Survivor: Βαρύ το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο – Κλάματα από τους παίκτες

Survivor: Βαρύ το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο – Κλάματα από τους παίκτες

Το έπαθλο επικοινωνίας έφερε τεράστια συγκίνηση

Ημέρα αγωνίσματος επικοινωνίας ήταν η σημερινή στο Survivor, με το κλίμα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου να είναι ιδιαίτερα βαρύ, με τους παίκτες να βάζουν τα κλάματα, νιώθοντας πόσο τους λείπουν οι δικοί τους άνθρωποι.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το έπαθλο ήταν ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειες των παικτών με ευχές για το Πάσχα, ενώ και ο ίδιος αποκάλυψε πώς νιώθει όταν βρίσκεται μακριά από τα παιδιά του.

«Ξέρω ότι το να είσαι μακριά από το σπίτι, από την οικογένεια και τους δικούς σου, ειδικά αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα, σου φέρνει ένα μεγάλο βάρος. Πραγματικά, θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν φοιτητής ή αργότερα όταν έγινα και πατέρας, όταν έλειπα από το σπίτι τέτοιες μέρες, γιατί κι εγώ λείπω από το σπίτι συνήθως τέτοιες μέρες, έπρεπε να χτυπήσει αυτό το τηλέφωνο. Να ακούσεις αυτή τη φωνή στην άλλη άκρη, είτε είναι η μάνα σου, ο πατέρας σου, είτε είναι τα παιδιά σου που θα σου πουν ‘Καλό Πάσχα μπαμπά’, τότε καταλαβαίνεις ακριβώς τι σου λείπει. Τότε με κάποιον μαγικό τρόπο μεταφέρεσαι εκεί, ή στην εκκλησία, ή στο οικογενειακό τραπέζι.

Ένα τσούγκρισμα αυγού, μία παιδική φωνούλα που έρθει και θα σου πει ‘Χρόνια πολλά μπαμπά’ σε επαναφέρει στις ρίζες σου. Σε όλες αυτές τις παιδικές αναμνήσεις που θέλεις κι εσύ να έχουν και τα δικά σου παιδιά, οι δικοί σου άνθρωποι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα, όπως και η Νικολέττα, ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή και για τον Κώστα Παπαδόπουλο, όταν παρουσιαστής του είπε ότι άκουσε το μήνυμα της μπέμπας του.

«Όταν έφυγα έλεγε μόνο “μπαμπά”, πέρασαν 4 μήνες και μπορεί να λέει ολόκληρη πρόταση. Νόμιζα ότι το παιδί θα με έχει ξεχάσει». Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν και η ομιλία του Γιώργου Κόρομι, ο οποίος έκανε και τους συμπαίκτες του να κλάψουν.

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε μια εικόνα με το πώς περνάει τις γιορτές του Πάσχα με τον γιο του Νικόλα και λύγισε. «Δεν θα ξαναφύγω Μεγάλη Βδομάδα από δίπλα σου. Συγγνώμη, είναι η τελευταία φορά».

https://streamable.com/qi3h0c