Συγκίνηση στη «Φάρμα»:  Οι 5 φιναλίστ θυμούνται τους παλιούς συμπαίκτες τους
Reality TV

Συγκίνηση στη «Φάρμα»:  Οι 5 φιναλίστ θυμούνται τους παλιούς συμπαίκτες τους

Συγκίνηση στη «Φάρμα»:  Οι 5 φιναλίστ θυμούνται τους παλιούς συμπαίκτες τους

Τι είπαν για τα πρόσωπα που έχουν ήδη αποχωρήσει

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι 5 φιναλίστ της «Φάρμας». Λίγο πριν από τον ημιτελικό που θα αναδείξει τους τέσσερις που θα αναμετρηθούν στον αυριανό τελικό, οι παίκτες θυμούνται τους συμπαίκτες τους που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι του ANT1.

«Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ήταν εδώ η Ειρήνη Κολλιδά. Κάπως ένιωθα μια ασφάλεια και ότι μπορώ να την εμπιστευτώ 100% και όχι ότι κάτσε να προσέχω λίγο τα χνώτα μου. Μην μου γυρίσει. Μέσα σε όλους τους ανθρώπους η Ειρήνη ήταν ένας άνθρωπος δικός μου εδώ», είπε η Κάτια Δέδε.

«Από τους παίκτες που έχουν φύγει μου έχει λείψει ο Πάτρας και ο Γκιώνης (σ.σ. Μαρία Μιχαλοπούλου) γιατί ήταν η Φάρμα, η ψυχή της Φάρμας και ήδη που έφυγαν κάθε μέρα είναι σαν να τους ψάχνω. Θα ήθελα να έχω γνωρίσει και τον Μαντζουράνη και να κάναμε παρέα, γιατί μου άρεσε ο άνθρωπος. Θα ήθελα να κάνουμε παρέα και έξω», ανέφερε ο Κώστας Γκρέκας.

Με τη σειρά της η Κυριακή δήλωσε: «Ο παίκτης που μου έχει λείψει περισσότερο είναι ο Θανάσης. Αν και έφυγε τελευταίος η απουσία του είναι αισθητή. Τον έχω ξεχωρίσει, είναι στην καρδιά μου, μου λείπουν τα τραγούδια του και θα ήθελα να είναι μαζί μας μέχρι και την τελευταία μέρα».

«Όλα τα παιδιά έχουν λείψει. Με όλους δεθήκαμε και είχαμε μια γνωριμία και αναπτύχθηκαν φιλίες. Λίγο περισσότερο μου λείπουν το Σοφάκι, ο Χατζόπουλος και η Σπυροπούλου», ανέφερε ο Ντούπης.

Τέλος, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος είπε: «Ο παίκτης που μου έχει λείψει από την πρώτη μέρα ως τώρα είναι ο Μαντζουράνης. Ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε παρέα και είχα πράγματα να μάθω από αυτόν».

https://streamable.com/7xeuif