Συγκινήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο: «Θα είναι ο αδελφός μου»
Reality TV

Συγκινήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο: «Θα είναι ο αδελφός μου»

Συγκινήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο: «Θα είναι ο αδελφός μου»

«Σφάζει με το γάντι Σαλαγκούδη, Ταραμπάνκο και Ελέτσι

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή Love It και μίλησε για όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων μιλά για την Ανθή Σαλαγκούδη, τη συμπεριφορά της Κάτιας Ταραμπάνκο που τον είχε ενοχλήσει, αλλά και το σχόλιο που είχε κάνει για την εμφάνιση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Αλλά έδειξε και ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχαμε δει στο ριάλιτι επιβίωσης, όταν συγκινήθηκε μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο.

«Συγκινήθηκα πολύ με την αποχώρησή μου και είμαι ακόμη συγκινημένος. Η καρδιά μου τους αναζητά και τους βλέπω στον ύπνο μου», είπε για την αποχώρησή του από το Survivor.

Και συνέχισε: «Αισθάνθηκα ότι ο Κοψιδάς με είχε αδικήσει και αμφισβήτησα κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει στο αθλητικό κομμάτι. Με τον Γιώργο Κοψιδά κάναμε κάποια κουβέντα πριν να φύγω και μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και ότι με βλέπει να μεταμορφώνομαι και να αλλάζω. Είχαμε πει ότι αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια άλλη περίοδος ανάμεσά μας. Πριν να φύγω και με τα άλλα παιδιά κάναμε κάποιες συζητήσεις. Ίσως να έχω πει κάποια αιχμηρά σχόλια γι’ αυτούς και τους είπα ότι μετανιώνω αν έχω υπάρξει πιο αυστηρός».

Ενώ, ξεκαθάρισε: «Κάποια πράγματα που έλεγα, μου τα μετέφεραν άλλα άτομα της ομάδας. Μήπως κρίνομαι για την ειλικρίνειά μου; Μετανιώνω και για θετικά που έχω κάνει, που θυσίασα κάποιες φορές φαγητό που κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν για εμένα».

Συγκινήθηκε για τον Τριαντάφυλλο

Μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο, ο Περικλής Κονδυλάτος «λύγισε»: «Ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά.  Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Ταΐζαμε ο ένας τον άλλον στο στόμα με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά, βάζοντας στην άκρη τις μικρότητες, τα νεύρα. Μείναμε δυο άνθρωποι αντιμέτωποι με σκληρές συνθήκες και αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον σαν να είμαστε άνθρωποι. Ελπίζω όταν βγει και δει κάποια πράγματα να μην θυμώσει. Δεν τον έκρινα άδικα, αλλά αυστηρά».

Η Ανθή, η Κάτια και η Ελίζαμπεθ

Αναφερόμενος στην Ανθή Σαλαγκούδη είπε: «Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε πολύ και σε κάποια άλλα όχι. Δεν είχα υποχρέωση να την νταντέψω. Δεν είμαι ο μπαμπάς της. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα και μοιρολάτρης και αισθάνεται ότι αδικείται. Η Ανθή είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι».

Για την Κάτια Ταραμπάνκο είπε: «Όταν αρρώστησε η Κάτια οι κοπέλες δεν την πίστευαν, επειδή τις κατηγορούσε ότι παραπονιούνταν».

Τέλος, αναφερόμενος στην Ελέιζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Είμαι σίγουρος ότι αν το επανεξέταζε θα ντυνόταν διαφορετικά».

https://streamable.com/4xx6vj