Συγκλονίζει η Λάουρα Νάργες: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Είχα πιάσει πάτο»
Ελλάδα

Συγκλονίζει η Λάουρα Νάργες: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Είχα πιάσει πάτο»

Συγκλονίζει η Λάουρα Νάργες: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Είχα πιάσει πάτο»

Τι αποκάλυψε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της

Στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε  η Λάουρα Νάργες και αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, στην ψυχοθεραπεία που έκανε όταν έχασε τον πατέρα της και στη μάχη που έχει δώσει με τη βουλιμία.

«Ήμουν 16 χρόνια ξανθιά. Μας είχαν πείσει ότι για να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση πρέπει να είσαι ξανθιά και 40 κιλά. Είπα να τα αλλάξω όλα. Δεν χωράω στο κουτάκι τηλεόραση και το έσπασα το κουτάκι. Είχα κάνει δοκιμαστικό και για το My Style Rocks, αλλά επέλεξαν την Κατερίνα Στικούδη, που το έκανε πολύ καλά. Δεν το κυνηγάω πια τόσο πολύ με την τηλεόραση. Όταν χαλάρωσα ήρθαν τα πράγματα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες για την αλλαγή στην εμφάνισή της και τη συμμετοχή της στο The Voice.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Είχα πιάσει πάτο. Εκείνη η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Ο μπαμπάς μου πέθανε στα χέρια μου», είπε.

Και ανέφερε: «Κάναμε πρεμιέρα με το “Πρωινό” και με πήρε η αδερφή μου και νόμιζα ότι ήθελε να μου πει πως με είδε και τέτοια… Και μου είπε ότι ο μπαμπάς έπαθε εγκεφαλικό και είναι στο νοσοκομείο. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κρυμμένη στο παιδικό μου δωμάτιο και να κλαίω από το πρωί ως το βράδυ. Γύρισα αναγκαστικά στην Ελλάδα λόγω δουλειάς. Όλη εκείνη τη χρονιά ήμουν στον αυτόματο πιλότο».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Έκανα το λάθος να βλέπω τους συντρόφους μου σαν πατεράδες. Έχω κάνει πολλά λάθη. Είμαι δυο χρόνια μόνη. Περνάω όμορφα τη μοναξιά μου. Το είχα ανάγκη».

Τέλος, για τη μάχη με τη βουλιμιά εξομολογήθηκε: «Πάλευα με τη βουλιμία. Είναι δύσκολο να αγκαλιάσεις το σώμα σου».