Τάσος Κωστής: «Η Βουγιουκλάκη ήταν σταρ, η Καρέζη ήταν πιο σκληρή»
Νέα

Τάσος Κωστής: «Η Βουγιουκλάκη ήταν σταρ, η Καρέζη ήταν πιο σκληρή»

Τάσος Κωστής: «Η Βουγιουκλάκη ήταν σταρ, η Καρέζη ήταν πιο σκληρή»

Η συνεργασία του με τις δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού κινηματογράφου

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Κωστής, ο οποίος μίλησε για τις συνεργασίες του με τις δύο «θρύλους» του ελληνικού κινηματογράφου.

«Η Αλίκη ήταν μια σταρ και από άντρες ήταν ο Κούρκουλος. Η Αλίκη το έπαιζε και λίγο, ενώ η Καρέζη ήταν πιο σκληρή. Δουλευταρούδες και οι δύο αλλά την Τζένη δεν την ενδιέφερε να το δείξει παραπάνω», δήλωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στον τρόπο που κατάφερε να πλησιάσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πώς εκείνη του φέρθηκε στην πρώτη τους συνάντηση.

«Πήγα και της χτύπησα την πόρτα, με είδε. Είναι μεγάλη ιστορία πώς κατάφερα να ξεπεράσω τα εμπόδια και να την πλησιάσω γιατί ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν να κάνει το “Βίκτωρ Βικτώρια” και έψαχνε τον ρόλο του σωματοφύλακα που είναι gay κι εγώ σκέφτηκα ότι μου αρέσει αυτός ο ρόλος, μου πάει, ας πάω κι εγώ.

Βρήκα τον τρόπο να ξεπεράσω όλα τα εμπόδια και να πάω. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε πρόβλημα όταν έφτανες κοντά. Με το που έφτανες κοντά κατευθείαν σε έπιανε και σε φλέρταρε, με την καλή έννοια. Με κοιτάει και λέει κατευθείαν “άσε το τηλέφωνό σου στη Νότα και θα σου τηλεφωνήσω”.

Κάθομαι ένα μεσημέρι στο σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει “Έλα στην Στησιχόρου”. Πήγα και μόλις κάθισα δίπλα, μου έπιασε το χέρι και μου λέει θα κάνουμε πρόβα μαζί. Αυτή ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έτσι είναι οι star», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής.

https://streamable.com/f7bpr3