Τάσος Ξιαρχό: Μπαίνει την επόμενη εβδομάδα στη «Φάρμα»
Νέα

Τάσος Ξιαρχό: Μπαίνει την επόμενη εβδομάδα στη «Φάρμα»

Τάσος Ξιαρχό: Μπαίνει την επόμενη εβδομάδα στη «Φάρμα»

Πριν από δύο μέρες συμφώνησε και πλέον βρίσκεται σε καραντίνα

Την απόφαση να μπει στο reality του ANT1, «Η Φάρμα» πήρε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος πριν από δύο ημέρες δέχτηκε τηλεφώνημα από την παραγωγή, την Παρασκευή είπε το μεγάλο «ναι» και από σήμερα βρίσκεται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να μπει στο παιχνίδι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

«Έχω δει λίγο “Φάρμα”. Δεν είχα τι άλλο να κάνω και δέχτηκα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι ότι κάθομαι πολύ και βαριέμαι», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε:

«Είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω ότι είμαι farmer boy. Γενικά μου αρέσει το χωριό μου. Πάω πολύ το καλοκαίρι, ζω τις άγριες στιγμές, πάω στα ποτάμια, βοηθάω τον παππού μου. Είμαι πολύ χωριάτης, γουστάρω».

Σχολιάζοντας τους παίκτες δήλωσε σίγουρος ότι θα τσακωθεί με τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Θα τσακωθούμε πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του. Δεν πάμε να μετρήσουμε τις ζωές μας εκεί».

Ενώ για το ένα πράγμα που μπορεί να πάρει μαζί του, τόνισε ότι το ξέχασε και ότι θα ζητήσει να του φέρουν μια κρέμα ημέρας.

https://streamable.com/kklzbi