Τάσος Νούσιας για «Σασμό»: «Θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»
Νέα

Τάσος Νούσιας για «Σασμό»: «Θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»

Τάσος Νούσιας για «Σασμό»: «Θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»

Τι αποκάλυψε ο «Στεφανής» για τη συνέχεια του σήριαλ του Alpha

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στον «Σασμό», μετά τη δολοφονία του «Στεφανή» και ο Τάσος Νούσιας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε αν θα εμφανιστεί ξανά στα επόμενα επεισόδια.

«Τώρα έχουμε ένα κομβικό σημείο, είναι ο θάνατος του “Στεφανή”. Ο “Στεφανής” τελειώνει ως φυσική διαδρομή μέσα στη σειρά, όμως θα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος. Ο ρόλος θα έχει flashback. Οπότε κάπως παραμένω στη σειρά μέσα στα επεισόδια που θα έρχονται. Πιο πολύ ως παλαιότερες στιγμές, όχι ως πνεύμα, τουλάχιστον προς το παρόν», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Σεναριακά ξέρω ποιος με έχει σκοτώσει, τον είδα άλλωστε. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται».

Για το πώς αντιδρά ο κόσμος με τον ρόλο του, τόνισε: «Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις. Έτσι κι αλλιώς είμαστε βορρά στην κριτική των ανθρώπων, εμείς εκθέτουμε τους ρόλους. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη δουλειά μας».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει στο μυαλό του τον γάμο. «Όταν συμβιώνεις τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο δεν σε απασχολεί αυτό».

Σχετικά με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη: «Δεν το έχω παρακολουθήσει. Δεν έχει νόημα να τοποθετηθώ για το σχόλιο κάποιου τρίτου».

Αναφορικά με το γεγονός ότι τα κανάλια αποφάσισαν να μην παίζουν τα σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούν κατηγορούμενοι, σχολίασε: «Είναι ένα κομβικό κομμάτι αυτό και έχε να κάνει με πολλά πράγματα. Η παράμετρος είναι πολύ μεγάλη. Δεν θέλω να πάρω θέση, αφορά στη δικαιοσύνη, στα κανάλια, στους συναδέλφους που πλήττονται. Είναι ευαίσθητα πράγματα για να τα αναλύσουμε ελαφρά τη καρδία και με ένα τσιτάτο».

https://streamable.com/rxxc20