Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου για Survivor All Star: «Πληρώστε με για να λέτε μετά το όνομά μου»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου για Survivor All Star: «Πληρώστε με για να λέτε μετά το όνομά μου»

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου για Survivor All Star: «Πληρώστε με για να λέτε μετά το όνομά μου»

Ο τραγουδιστής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star, το βίντεο-ντοκουμέντο όπου εμφανίζονται παίκτες να τρώνε, αλλά και το γεγονός ότι το όνομά του ακούγεται συχνά – πυκνά στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε ο Τριαντάφυλλος, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Επειδή το αγαπώ το Survivor, προσπαθώ κι εγώ να το βοηθήσω. Εάν δεν κάναμε κι εμείς τα στόρι, θα έκανε 8%. Τώρα κάνει 14-15%, εντάξει το βοηθήσαμε λίγο. Δεν έχω μετανιώσει που δεν πήγα», δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης και συνέχισε αναφορικά με τις αποβολές των Γκότση – Πιλίδη:

«Από τη στιγμή που τα παιδιά μπορούν να βρουν φαγητό να φάνε ή τηλέφωνο να πάρουν, δεν φταίνε σε τίποτα. Η παραγωγή πρέπει ή να μαντρώσει κάπως τη ζούγκλα γύρω-γύρω ή να υπάρχουν 100 σεκιούριτι αντί για 2-3», σχολιάζει για τη διπλή αποβολή των Γκότση-Πιλίδη.

Αναφορικά με το βίντεο και το φαγητό σε πακέτο που παίρνουν οι παίκτες, ξεκαθάρισε:  «Δεν είναι πριν το αγώνισμα αυτό, αυτό είναι υπέρ της παραγωγής. Όταν ήμασταν στο fake camp, δεν είχαμε τις προμήθειες για να φάμε και αυτό μας το συμπλήρωνε η παραγωγή. Αυτό ήταν. Τώρα κάποιος που έφυγε από εκεί ή τον έδιωξαν έβγαλε αυτό το βίντεο για “λάσπη”. Δεν είναι έτσι όμως».

Για την αναφορά του ονόματός του από τον Σπύρο Μαρτίκα, είπε με χιούμορ ότι έχει γίνει η «κατίνα» του reality.

«Όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση που είναι 7 χρονών, πάει Δημοτικό και το ρωτάνε τα άλλα παιδάκια: γιατί ο μπαμπάς σου είναι άρρωστος, τι έχει; Εκεί τρελαίνομαι, γυρίζει το μάτι μου, δεν ξέρω ποιος είναι, θα τον φάω ζωντανό. Δηλαδή, Μαρτικάκο, πραγματικά, δεν το λες αυτό. Πες κάτι άλλο. Τι «άρρωστος»; Άρρωστος είσαι και φαίνεσαι ρε φίλε», δήλωσε και κατέληξε

«Αυτά τους βάζει ο αρχισυντάκτης να τα πουν, γιατί δεν έχω πάει. Το όνομά μου έχει ειπωθεί εκατό φορές εκεί. Πληρώστε με και βάλτε και το όνομά μου και παλιά στιγμιότυπα», επιβεβαιώνοντας όσα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος για κακή συμπεριφορά δύο στελεχών του Survivor προς τους παίκτες.