Τρύφωνας Σαμαράς: «Μικρός, όταν ήμουν στο σπίτι, τους έκανα τη Ραφαέλα Καρά»
featured

Τρύφωνας Σαμαράς: «Μικρός, όταν ήμουν στο σπίτι, τους έκανα τη Ραφαέλα Καρά»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Μικρός, όταν ήμουν στο σπίτι, τους έκανα τη Ραφαέλα Καρά»

Η συγκίνησή του για τη μητέρα του

Για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη σχέση του με τη μητέρα του μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο «Στούντιο 4», ο οποίος μάλιστα συγκινήθηκε μιλώντας για εκείνη.

«Όταν ήμουν μικρός στο σπίτι τους έκανα τη Ραφαέλα Καρά», είπε με χιούμορ ο Τρύφωνας Σαμαράς και μίλησε για την αποδοχή:

«Και σε ποιον δεν αρέσει να του λένε ότι είναι καλό παιδί; Μικρός είχα την ανάγκη για αποδοχή. Γιατί τότε έστριβα και λίγο γωνία μην ακούσε τίποτα… Άκουγα ναι. Δηλαδή δεν πέρναγα από κάποια καφενεία… Όταν ήμουν στα 15. Δεν μου έχουν μείνει υπολείματα μέσα μου, να βγάλω ότι έχω νιώσει άσχημα. Με στήριζε η οικογένειά μου. Έμενα μαζί τους μέχρι τα 30, ενώ είχα τη δυνατότητα να φύγω. Μου άρεσε να είμαι με τη μητέρα μου».

«Η μητέρα μου έχει φύγει κοντά στα 20 χρόνια. Όταν συμβαίνει κάτι πάντα τη μητέρα μου σκέφτομαι. Μόλις μου πεις για τη μητέρα μου τρέχει το δάκρυ. Δεν θέλω να το ξεπεράσω, αφού μου λείπει. Η μητέρα μου έφυγε και πολύ μικρή, 59 χρονών», πρόσθεσε.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, έκανε μια αναδρομή στα εφηβικά του χρόνια και μίλησε για μια γνωριμία που του άνοιξε τις πόρτες.

«Είχα έναν φίλο ο οποίος ήταν κολλητός με έναν σκηνοθέτη που έκανε τότε τις βιντεοταινίες και με έβαζε αυτός να παίξω στις ταινίες, είχε βρει την άκρη», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Σε μια ταινία όμως τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη. Με είχε ερωτευτεί η κόρη του, ενώ εγώ είχα πάει εκεί και είχα μια στενή σχέση με ναυαγοσώστη. Οπότε το έμαθε η κόρη του και έτσι χάλασε όλη η δουλειά».