Τζένη Μπαλατσινού: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της, Αλεξάνδρα
Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της, Αλεξάνδρα

Τζένη Μπαλατσινού: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της, Αλεξάνδρα

«Έχω πολλούς για να θαυμάζω και τη μικρή μου κόρη» είχε γράψει ο Πέτρος Κωστόπουλος

Τα γενέθλιά της έχει η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου που γίνεται 22 χρονών.

Η μεσαία κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού έχει τον ίδιο μήνα γενέθλια με τον πατέρα της, με μερικές μέρες διαφορά.

Η μαμά της τής ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο, αποκαλώντας την «σίφουνα» και ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Πρόσφατα, στο blog του στο Znews, o Πέτρος Κωστόπουλος δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει και σε αυτή του την κόρη, όπως και σε όλα του τα παιδιά.

«Έχω γράψει σε αυτή τη στήλη ότι η αγάπη για τα παιδιά δεν διαιρείται, απλά πολλαπλασιάζεται. Στην περίπτωσή μου επί 3. Έχω λόγους να θαυμάζω τα παιδιά μου και έχω πολλούς για να θαυμάζω και τη μικρή μου κόρη. Όπως είπα και για τα άλλα, με συγκινεί. Είναι προφανώς μέχρι σήμερα πολύ καλύτερη από ό,τι ήμουνα εγώ στην ηλικία της.

Αριστούχα από μικρό, άριστη αθλήτρια, αριστούχα και πάλι, στο πτυχίο, σε ένα από τα δυσκολότερα και γνωστά οικονομικά πανεπιστήμια, δουλεύει ταυτόχρονα σε δυο δουλειές ιντερνετικά, η μία είναι και αυτή application στη Silicon Valley, βγάζει τα λεφτά της και δεν ζητάει ποτέ τίποτα. Με το πιο χαμηλό προφίλ. Ένα παιδί που μπορεί εύκολα να με κάνει να δακρύσω.

Τι άλλο να θέλει ένας γονιός για να υποκλίνεται σε ένα παιδί 22 χρονών; Όταν είναι έτσι, χαίρεσαι και για τον εαυτό σου ως γονιός. Γιατί μπορεί να κάνατε και οι δύο κάτι καλό για τα παιδιά».

Όσο για τις διαδικτυακές ευχές του στα social ανέβασε και εκείνος μια φωτογραφία του με την Αλεξάνδρα από την παιδική της ηλικία: