Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Όταν είμαι μαζί της, γίνεται μια ψυχική γέφυρα και το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει»
Πρωινές εκπομπές

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Όταν είμαι μαζί της, γίνεται μια ψυχική γέφυρα και το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει»

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Όταν είμαι μαζί της, γίνεται μια ψυχική γέφυρα και το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει»

Αυτό είναι το τραγούδι που της αφιερώνει!

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα», έδωσαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Πέρα από το «Αυτή η νύχτα μένει» και το spoiler που έδωσαν, κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε σε πιο προσωπικά θέματα, όπως οι δουλειές που έκαναν σε πιο μικρή ηλικία, αλλά και η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά τους.

«Τελευταία μου δουλειά ήταν στο καζίνο πριν μπω στη δραματική σχολή. Και για βιοποριστικούς λόγους και γιατί όλα τα παιδιά δουλεύαμε τότε τα καλοκαίρια, δεν κάναμε διακοπές. Έχω δουλέψει και οικοδομή και σε χασάπικο και σιδεράς και βράδυ», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκςη.

«Στα 14 μου δούλευα σε οικοδομή για να μπορώ να κεράσω τους φίλους μου. Ήταν ελευθερία, ανεξαρτησία», πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Εγώ τα δίνω απλόχερα στα παιδιά μου αλλά αν δω ότι δεν εκτιμούν θα τους βάλω γκάζια για να καταλάβουν ότι πρέπει να σέβονται ότι τους δίνει ο άλλος», εξήγησε.

«Θέλω να είμαι πατέρας όχι φίλος. Να μη φοβάται να μου πει τι θέλεια. Μέχρι στιγμής είμαι μαλακός μαζί του, είναι μικρός 10 χρονών», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Δέσποινα Βανδή

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αναφορά στον μεγάλο έρωτα που ζει ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή κι εκείνος ιδιαίτερα αμήχανος και ντροπαλός, δήλωσε.

«Θα της αφιέρωνα το “Να μ’ αγαπάς” του Παύλου Σιδηρόπουλου. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω ένα ανυπόφορο μέσα μου, μια αγωνία, όταν είμαι μαζί της, δημιουργείται μια ψυχική γέφυρα και αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει, σβήνει».

Με τον Γιάννη Στάνκογλου να συμπληρώνει: «Και δεν γίνεται ανυπόφορος και σε εμάς. Τώρα είναι γλυκός».

Τα media

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου ρωτήθηκαν για το πώς αντιμετωπίζουν καταστάσεις με ανθρώπους που σηκώνουν το κινητό τους για να τους απαθανατίσουν σε προσωπικές τους στιγμές.

«Έχω σταματήσει παράσταση και έχω ζητήσει να κατεβάσουν το κινητό», είπε ο Στάνκογλου με τον Μπισμπίκη να συνεχίζει:«Το θέμα είναι ότι δεν σηκώνει το κινητό κάποιος επαγγελματίας, αλλά ο διπλανός και πάει μετά και τα πουλάει».

«Αν δεν ζεις αυτό που θες, ζεις τις ζωές των άλλων. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μειώνουμε τις αξίες της ζωής, δεν χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου», τόνισε ο Γιάννης Στάνκογλου και ο συνάδελφός του πρόσθεσε: «Ποτέ δεν ένιωσα ανταγωνιστικά με άλλους ηθοποιούς, θαύματα, ζήλευα με την καλή έννοια».

Οι δυο τους μίλησαν για τα όνειρα που έχουν για τη νέα χρονιά και ο Βασίλης Μπισμπίκης δήλωσε ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή αρκεί να μη χρειαζόταν να τραγουδήσει.

Παράλληλα αναφέρθηκαν και στο #metoo, με τον Μπισμπίκη να τονίζει: «Τη χάσαμε την ευκαιρία με το #metoo. “Κιτρίνισε” μέσα σε τηλεδικαστήρια και η πολιτεία δεν ενέργησε σωστά».

Τέλος αναφέρθηκαν στο «Αυτή η νύχτα μένει» και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.