Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιορτάζει τα 96α γενέθλια με την πιο μαγική φωτογραφία στο Instagram
Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιορτάζει τα 96α γενέθλια με την πιο μαγική φωτογραφία στο Instagram

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιορτάζει τα 96α γενέθλια με την πιο μαγική φωτογραφία στο Instagram

Στο Sandrigham ταξίδεψε η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (21/4) η βασίλισσα Ελισάβετ, και είναι τα δεύτερα που γιορτάζει χωρίς τον άνθρωπό της, τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η Ελισάβετ γίνεται σήμερα 96 ετών και είναι μέχρι στιγμής η μακροβιότερη μονάρχης της Αγγλίας εν ζωή.

Προς τιμήν των γενεθλίων της βασίλισσας τη Μεγάλη Πέμπτη, ένα νέο πορτρέτο της κυκλοφόρησε από το Royal Windsor Horse Show το βράδυ της Τετάρτης (20/4).

Η μαγευτική λήψη, που τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα στην περιοχή του Κάστρου του Windsor, δείχνει τη βασίλισσα να στέκεται περήφανη ανάμεσα στα πόνυ της, Bybeck Katie και Bybeck Nightingale.

Φοράει ένα σκούρο πράσινο παλτό σε στυλ κάπας καθώς κρατά τα ηνία δύο από τα αγαπημένα της πόνυ μπροστά από μια μανόλια.

Φωτογραφία που φυσικά έγινε viral και συγκέντρωσε πάνω από 400 χιλιάδες likes.

Η σχέση του πρίγκιπα Harry με τη βασιλική οικογένεια και τον Κάρολο

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως πριν ο Harry ταξιδέψει με τη Meghan στην Ολλανδία για τα Invictus Games έκαναν μια στάση στην Αγγλία όπου και συνάντησαν την Ελισάβετ μαζί, μετά από δύο χρόνια.

Πράγμα που λίγες ώρες αργότερα επιβεβαίωσε και το παλάτι.

Όπως και να έχει όμως οι σχέσεις μεταξύ τους εξακολουθούν να είναι τεταμένες, ειδικά εκείνες με τον Κάρολο και τον William.

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι στο τέλος της σχέσης του με τον Harry, είπε ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας – καθώς το προσωπικό του παλατιού κατηγόρησε τον δούκα για «αλαζονεία που κόβει την ανάσα» σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία ισχυρίστηκε ότι ήθελε να «προστατεύσει» τη βασίλισσα.

Σε μια συνομιλία στην εκπομπή Today, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη, ο δούκας αρνήθηκε να πει αν του λείπουν ο πατέρας του Κάρολος και ο αδελφός του πρίγκιπας William.

Επέμεινε επίσης ότι μιλάει με τη βασίλισσα «για πράγματα για τα οποία δεν μπορεί να μιλήσει με κανέναν άλλο» και «σιγουρεύεται πως έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της».

Ο βασιλικός ανταποκριτής είπε στο GB News: «Ο Πρίγκιπας Κάρολος από τη δική του πλευρά έφτασε στο τέλος της κόντρας του με τον Harry.

Δεν είχαν έρθει σε επαφή καθόλου και αν άρχιζαν να μαλώνουν για εκείνη τη συνάντηση, αυτό θα ήταν και το τέλος της σχέσης τους».

Θα υπάρξει οπισθοχώρηση και από τον Harry; Μένει απλά να το δούμε.