Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε στα ρούχα της 24χρονης
Νέα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε στα ρούχα της 24χρονης

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε στα ρούχα της 24χρονης

Τι έδειξαν οι αναλύσεις

Το κουβάρι της υπόθεσης του βιασμού στη Θεσσαλονίκη, με θύμα την 24χρονη Γεωργία, φαίνεται ότι ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε η ανάλυση του DNA από ευρήματα που περισυνέλλεξαν οι Αρχές στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της 24χρονης έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα, αλλά και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της, σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα, όσο και τον ίδιο.

Ταυτόχρονα, δεν εντοπίστηκε βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας. Στοιχείο που δείχνει, σε πρώτη φάση, ότι ένα άτομο άφησε πάνω της το DNA του, χωρίς βέβαια να αποκλείεται εμπλοκή άλλου προσώπου.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διερευνηθεί συνολικά, αν στην 24χρονη κοπέλα είχε χορηγηθεί ναρκωτική ή άλλη ουσία, όπως για παράδειγμα το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

Σύμφωνα με τον Δρακούλη Γιαννουκάκο, γενετιστή, «το DNA αποτυπώνει την ταυτότητα κάποιου ανθρώπου και είναι απόλυτο. Μπορεί να έχει μπλεχτεί με παραπάνω DNA αλλά θα φανεί από το δείγμα», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Συγγενής 24χρονης: «Αυτό που έκανε δείχνει δύναμη ψυχής»

Μία συγγενής της 24χρονης Γεωργίας  που κατήγγειλε βιασμό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ό,τι και να πω είναι λίγο, αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στην κοπέλα εδώ και πόσο καιρό είναι εξωπραγματικά. Ούτε στο χειρότερο εχθρό να μην εύχεσαι τέτοιο πράγμα. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο. Δεν είναι μόνο ο συγγενικός κύκλος. Είναι κάτι το οποίο κανείς δεν εύχεται να συμβεί σε κανέναν. Είναι ό, τι χειρότερο. Της έχω στείλει μήνυμα να μην στεναχωριέται και ότι θα είμαστε δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί», ανέφερε αρχικά η συγγενής της 24χρονης.

«Δεν το κάνει εύκολα κανείς αυτό, αυτό ειναι δύναμη ψυχής, υστερα από όλα αυτά που έχει περάσει στη ζωή της. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγει να πεις αυτό που τράβηξες εκείνη τη μέρα. Είναι πολύ δύσκολο από πολλές απόψεις. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύω θα το σκεφτόταν να βγει με το πρόσωπό του και να το πει», συμπλήρωσε.

«Δεν γνώριζα κανένα από αυτά τα άτομα, ούτε τα ονόματα αυτά, δεν ήξερα τίποτα», δήλωσε η συγγενής της 24χρονης.