Βιασμός – Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας
Κοινωνία

Βιασμός – Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας

Βιασμός – Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας

Έφτασαν από την Ελβετία - Οι πρώτες πληροφορίες

Νέες και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες που διέρρευσαν εδώ και λίγη ώρα κάνουν λόγο ότι από χθες έχουν καταφθάσει στα χέρια της 5ης τακτικής ανακρίτριας οι τοξικολογικές εξετάσεις της καταγγέλλουσας.

Τα αποτελέσματα έχουν παραδοθεί στις αρχές από το το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εκκρεμεί το αποτέλεσμα μίας ακόμη εξέτασης που θα αποκαλύψει την ποσότητα του αλκοόλ που είχε στο αίμα της η άτυχη κοπέλα τη νύχτα του τρόμου στο πριβέ πάρτι του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Θυμίζουμε ότι την ίδια ώρα ο 27χρονος φερόμενος ως βιαστής αρνείται μέχρι τώρα οποιαδήποτε κατηγορία περί βιασμού.

«Επί πολλές μέρες τόσον εγώ ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου, διασύρεται, “δικάζεται”, αλλά και καταδικάζεται για μια υπόθεση που εκκρεμεί σε στάδιο προδικασίας ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Η αβασάνιστη αποδοχή των ισχυρισμών της μιας πλευράς παραγνωρίζει ότι σε κάθε υπόθεση υπάρχει και η αντίθετη πλευρά (και στη προκειμένη περίπτωση η δική μου πλευρά ως κατηγορούμενου).

Το να προβάλλεται μόνο η μια εκδοχή, δεν εξυπηρετεί το δικαίωμα ενημέρωσης, ούτε το κοινωνικό συμφέρον.

Επέλεξα επί τόσες ημέρες να σιωπήσω, παρά το ότι στη δικογραφία υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία, που καταρρίπτουν όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η μηνύτρια, και το έπραξα γιατί μόνο η δικαστική αρχή μπορεί να κρίνει τα πραγματικά περιστατικά αυτής τη υπόθεσης και να αποφανθεί επί αυτών.

Ωστόσο, μετά τον καταιγισμό των ειδήσεων που παρουσιάζουν μονόπλευρα την μία εκδοχή, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε διέπραξα “βιασμό” σε βάρος της μηνύτριας, αφού η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της» ήταν τα πρώτα λόγια του 27χρονου στον ΑΝΤ1.