Willow Smith: Η αποκάλυψη της 20χρονης κόρης του Will Smith για τη σεξουαλικότητά της
Κόσμος

Willow Smith: Η αποκάλυψη της 20χρονης κόρης του Will Smith για τη σεξουαλικότητά της

Willow Smith: Η αποκάλυψη της 20χρονης κόρης του Will Smith για τη σεξουαλικότητά της

Μπροστά στη μητέρα και τη γιαγιά της

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τη σεξουαλικότητά της προχώρησε η 20χρονη κόρη του Will Smith και της Jada Pinkett Smith. Η νεαρή κοπέλα που στα 18 της είχε δηλώσει ότι είναι bisexual και polyfidelitous (μια μορφή πολυγαμίας όπου οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν σεξουαλικές σχέσεις, πέρα από τα άτομα που ανήκουν στην ίδια πολυσυντροφική σχέση), τώρα προχώρησε σε μια ακόμη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα στη διαδικτυακή εκπομπή της μητέρας της Red Table Talk η Willow αποκάλυψε πως τελικά είναι «πολυσυντροφική» (polyamorous). Αυτή η συζήτηση μάλιστα δεν έγινε με φίλους ή έστω συνομήλικούς της, αλλά με τη μητέρα της και τη γιαγιά της.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη που βρίσκεται από το 2017 σε μονογαμική σχέση με τον νεαρό Tyler Cole, συζήτησε ανοιχτά για τις ερωτικές της προτιμήσεις και απόψεις και εξήγησε πως για την ίδια το θεμέλιο της πολυσυντροφικότητας είναι η ελευθερία να δημιουργείς ένα στιλ σχέσεων που λειτουργεί για εσένα, και όχι να μπαίνεις κατευθείαν στη μονογαμία επειδή όλοι γύρω σου πιστεύουν ότι αυτό είναι το σωστό.

«Αναρωτήθηκα, πώς μπορώ να διαμορφώσω την προσέγγισή μου για τις σχέσεις με αυτόν τον παράγοντα κατά νου. Κάνοντας έρευνα για την πολυσυντροφικότητα, διαπίστωσα ότι ο βασικός λόγος που διαλύονται οι μονογαμικές σχέσεις ή οι γάμοι, είναι η απιστία»,ανέφερε ως επιχείρημα η Willow.

Βλέποντας ωστόσο, τη γιαγιά της να αντιδρά επιφυλακτικά απέναντι στις απόψεις της είπε ότι η ίδια είναι «υπέρμαχος της ηθικής πολυγαμίας», που σημαίνει ότι όλα τα εμπλεκόμενα άτομα στην πολυσυντροφική σχέση γνωρίζουν όλες τις παραμέτρους και συναινούν.

Με τη σειρά της πάντως, η μητέρα της έδειξε να τη στηρίζει λέγοντας: «Είμαι ΟΚ με ο,τιδήποτε κι αν κάνεις».

Φωτογραφίες: The Mega Agency, Red Table Talk