Χάρης Ρώμας: Παίρνει θέση για την «κόντρα» με την Ελένη Ράντου
Ελλάδα

Χάρης Ρώμας: Παίρνει θέση για την «κόντρα» με την Ελένη Ράντου

Χάρης Ρώμας: Παίρνει θέση για την «κόντρα» με την Ελένη Ράντου

Τι είπε στην κάμερα των «Κου Κου»;

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε στο οριστικό φινάλε του «Καφέ της Χαράς», στα επόμενα του σχέδια, αλλά και στην «κριτική» της Ελένης Ράντου.

«Τώρα πάμε να κάνουμε κάτι καινούργιο, πολύ ωραίο. Μια σειρά εποχής αλλά δεν μπορούμε να πούμε άλλα γιατί δεν έχουμε υπογράψει και είμαι προληπτικός. Συζητάμε και για εβδομαδιαία επεισόδια και για δύο φορές την εβδομάδα. Έχω μιλήσει με πολλούς πρωταγωνιστές και ελπίζω να ξανασυνεργαστώ με πρόσωπα που ήδη έχουμε δουλέψει μαζί», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ταυτόχρονα έδωσε τέλος και σε όσα ακούστηκαν για «κόντρα» με την Ελένη Ράντου: «Η Ελένη Ράντου δεν θα έλεγε ποτέ κάτι αρνητικό για το “Καφέ της Χαράς”. Δεν ξέρω τι της αρέσει. Αν δεν δω ο ίδιος με τα μάτια μου τις δηλώσεις της, δεν τις πιστεύω. Είμαστε πολύ φίλοι, της έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και ξέρω ότι δεν θα έκανε ποτέ αρνητική κριτική για κάτι που αφορά εμένα».

Και πρόσθεσε: «Για την Ελένη Ράντου, που είναι φίλη και αδελφή, έχω σχέδια τα οποία θέλει, δεν θέλει, θα τα δεχτεί! Τελείωσε».

https://streamable.com/pstuvw