«Χιούστον το λύσαμε»: Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έκανε την αυτοκριτική του – Οι «Άγριες Μέλισσες» και η διδασκαλία
Νέα

«Χιούστον το λύσαμε»: Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έκανε την αυτοκριτική του – Οι «Άγριες Μέλισσες» και η διδασκαλία

«Χιούστον το λύσαμε»: Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έκανε την αυτοκριτική του – Οι «Άγριες Μέλισσες» και η διδασκαλία

Ο κουρέας από το επιτυχημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 δίδαξε τους «Χιούστον»!

Ύστερα από τρεις προσεγγίσεις και ένα δάγκωμα σκύλου, ο Γιώργος Ηλιόπουλος βρέθηκε από τη Ζάκυνθο στο Διαφάνι και όπως δήλωσε στον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη, στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», δεν θέλει να σκέφτεται το τέλος των «Άγριων Μελισσών».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα «Σφηνάκια», τη σύζυγό του, τη διδασκαλία, ενώ έκανε και την αυτοκριτική του.

«Τα “Σφηνάκια” δεν είχαν μπάτζετ, είχε όσο αντιστοιχούσε σε δυο σουβλάκια. Ήταν το κλίμα και με τους ηθοποιούς και με το συνεργείο. Ήταν μαγική στιγμή. Εκείνα τα χρόνια κάθε κανάλι έκανε 30 σήριαλ και μέχρι τα Χριστούγεννα έκοβε δέκα. Νομίζω ότι αν περίμενα το μπαμ που θα κάνει δεν θα παίζαμε εμείς. Απλά ήταν το outsider που δεν το περίμενε κανείς. Γουστάραμε πάρα πολύ, δέσαμε και την ίδια τύχη ζω τώρα στις “Άγριες Μέλισσες”», δήλωσε και αναφέρθηκε στον τρόπο που προέκυψε η συνεργασία αυτή:

«Έχω τάξει νεφρό και μισό συκώτι. Μπήκα από μεγάλη τύχη, ήταν 3 φορές που μου είχαν ζητήσει να πάω. Ήμουν σε μια περιοδεία το καλοκαίρι που πήγε άπατη, γυρίσαμε σχεδόν με οτοστόπ πίσω και έτσι δεν μπορούσα να είμαι. Κάποια στιγμή τον Αύγουστο και επειδή μάλλον κι εκείνοι δεν έβρισκαν άλλον, με πήραν τηλέφωνο, ήμουν με τη γυναίκα μου στη Ζάκυνθο, μόλις με είχε δαγκώσει ένα σκυλί και μου είπαν να πάω. Λέω για να είναι η 3η φορά κάτι συμβαίνει. Στην αρχή λέω είμαι ο Ηλιόπουλος από τα “Σφηνάκια”, λένε “ναι ξέρουμε που πήραμε”. Ήξερα ότι η σειρά θα σκίσει, είχα διαβάσει δύο επεισόδια και έπαθα εγκεφαλικό».

Στην ερώτηση που συμπεριλάμβανε τη Μαρία Κίτσου, την Έλλη Τρίγγου και τη Δανάη Μιχαλάκη για το ποια από τις τρεις είναι καλύτερη ηθοποιός απάντησε: «Κεριά ανάβω στη Μαρία Κίτσου. Αν δεν υπήρχε η Μαρία να τραβήξει όλο το λούκι, εγώ δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Αν η σειρά δεν πήγαινε θα τη σταύρωναν. Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι θα τελειώσει η σειρά».

https://streamable.com/whbkji

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος δηλώνει ερωτευμένος από την Α΄γυμνασίου με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου αλλά δεν απέφυγε τα διλήμματα.

Ανάμεσα σε Κακούρη και Μπισμπίκη κράτησε τον πρώτο. Στη μονομαχία Διδασκάλου με Κίτσιου κέρδισε η πρώτη, ενώ ο Δρακόπουλος «έφαγε» τον Χατζηπαύλου. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου κέρδισε τη Νικολέττα Ράλλη, ενώ ανάμεσα σε Σκερτσάκια και Σφηνάκια κράτησε το πρώτο.

https://streamable.com/zfc1jr

«Η ζωή μου είναι πολύ βαρετή, θα ήθελα να ζω διαφορετικά. Περνάω πολύ καλά αυτή τη στιγμή και γι αυτό έγινα ηθοποιός, γιατί είμαι πολύ βαρετός. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τολμάει πολλά στη ζωή του. Έκανα πίσω στα πράγματα πάρα πολλές φορές», δήλωσε και αναφέρθηκε στο πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του:

«Ήμουν κατεστραμμένος γιατί είχα χωρίσει από μια τρελή κατάσταση που ήμουν πριν, αλλά νομίζω ότι ήταν τύχη. Είμαι πολύ έξυπνος για τους άλλους, για εμένα όχι. Έχω κάνει τρελά λάθη. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα άρπαζα όλα αυτά τα λεφτά που μου έδωσαν μετά τα Σφηνάκια. Την είχα δει καλλιτέχνης και έλεγα όχι. Έφευγα από δουλειές γιατί ήθελα να κάνω θέατρο. Έλεγα όχι μη βλέποντας τι έρχεται. Είχα γράψει ένα έργο για την κρίση την οποία όμως δεν έβλεπα να έρχεται σε εμάς. Είμαι πολύ πιο έξυπνος στα γραπτά μου ή σε αυτό που παίζω παρά στη ζωή μου. Απελευθερώθηκα όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι χαζός. Δεν έχω τα καλαμπαλίκια να κάνω μια διαφήμιση ενός προϊόντος που δεν εκτιμώ».

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος εργάζεται ως καθηγητής υποκριτικής: «Είναι το μόνο ταλέντο που έχω. Είμαι πολύ καλός δάσκαλος, το αγαπώ πάρα πολύ. Έγινα καλύτερος άνθρωπος όταν έγινα δάσκαλος, όχι όταν έγινα ηθοποιός. Με συγκινεί πάρα πολύ το ότι μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους να κυνηγήσουν το όνειρό τους».

https://streamable.com/xhz20y