«Χιούστον το λύσαμε»: Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη – «Έχω καταγγείλει συμπεριφορά και παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου»
Νέα

«Χιούστον το λύσαμε»: Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη – «Έχω καταγγείλει συμπεριφορά και παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου»

«Χιούστον το λύσαμε»: Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη – «Έχω καταγγείλει συμπεριφορά και παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου»

Η παρουσιάστρια έπαιξε, έκανε χιούμορ αλλά μίλησε και για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα την κοινή γνώμη αναφορικά με τις καταγγελίες

Σε μια προσομοίωση παραλίας με σανίδες surf και μια… υποτυπώδη παραλία βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ήταν καλεσμένη του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε».

«Από μικρή είχα μέσα μου πολύ ενέργεια, ο μπαμπάς μου έκανε wind surf πιο παλιά», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νικόλα στο ραδιόφωνο.

Η Ελεονώρα ήταν καλό παιδί μικρή και δεν έχει φέρει τους γονείς της σε δύσκολη θέση, αν και σε ένα τραπέζι που την περίμεναν πήρε τηλέφωνο ότι δεν θα παραστεί γιατί φεύγει για Σρι Λάνκα.

«Ένα από τα πιο ωραία που έχω κάνει ήταν ένα βράδυ που είχα πιει, με άφησαν οι φίλοι μου με το κλειδί στην πόρτα. Όταν άνοιξα ο πατέρας μου ήταν στην κουζίνα και έτρωγε ένα τσουρέκι. Σκέφτηκα ότι θα πέσω στο πάτωμα να κάνω ότι χαϊδεύω τα σκυλιά για να μην καταλάβει ότι είχα πιει. Κάποια στιγμή ήρθε από πάνω μου και μου λέει τι κάνεις; Τα σκυλιά δεν είχαν ξυπνήσει καν να έρθουν πάνω μου».

https://streamable.com/fzu2wm

Τα άστρα και τα ζώδια

«Δεν υπογράφω αν δεν συμβουλευτώ τα άστρα. Εννοείται ότι το κάνω. Παρουσίαζα “Πρωινό καφέ”, με Λίτσα Πατέρα και εμένα που δεν έχω ιδέα από τα ζώδια. Συζητώντας με τη Λίτσα έβλεπα ότι κάποια πράγματα βγαίνουν. Τότε ήμουν φοιτήτρια στο τμήμα ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά από όλα αυτά είπα δεν θα υπογράφω αν δεν συμβουλευτώ τα άστρα. Ήταν σχολείο αυτή η εκπομπή», δήλωσε και έδειξε μερικούς από τους παραδοσιακούς χορούς που έμαθε.

https://streamable.com/lo958b

Διλήμματα

Η Ελεονώρα έπαιξε το γνωστό παιχνίδι των «Χιούστον» με τα διλήμματα.

Κράτησε Μακρυπούλια και έσκισε Μουτσινά. Προτίμησε Γιώργο Λιάγκα και έδιωξε Γρηγόρη Αρναούτογλου. Έσκισε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πήρε Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ κράτησε Νίκο Χατζηνικολάου και έσκισε Αντώνη Σρόιτερ. Αγαπά Ναταλία Γερμανού και διώχνει Σίσσυ Χρηστίδου και κράτησε Μάρα Ζαχαρέα αντί της Σίας Κοσιώνη. Ανάμεσα σε Δημήτρη Ουγγαρέζο και Σάσα Σταμάτη θα πήγαινε διακοπές με τη Σάσα. Έσκισε Ζήνα Κουτσελίνη και κράτησε Τατιάνα Στεφανίδου η οποία την έβγαλε στην τηλεόραση. Η ίδια αποκάλυψε τι της είχε πει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Στηρίζει Ελένη Μενεγάκη και σκίζει τη Φαίη Σκορδά, κρατάει Γιώργο Μαυρίδη και διώχνει Ευτύχη Μπλέτσα.

https://streamable.com/2lamyu

Οι καταγγελίες και η δική της ιστορία

Συζήτηση για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα γύρω από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις επιθέσεις στους εργασιακούς χώρους, οι οποίες έχουν καταγγελθεί κυρίως στον χώρο του θεάτρου προς το παρόν, έγινε ανάμεσα στους παρουσιαστές και την Ελεονώρα Μελέτη.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε τη φορά που βρέθηκε στη θέση να καταγγείλει κακή συμπεριφορά στον εργασιακό της χώρο, αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο και υποστηρίχθηκε και από άλλον κόσμο, αλλά τελικά κατέληξε να απομακρυνθεί η ίδια από το πόστο της.

«Έχω πληρώσει άπειρες φορές ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Έχει τύχει να καταγγείλω συμπεριφορά και ενώ είχα δίκιο και υποστηρίχθηκα από λοιπούς παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου. Ναι μεν είχα δίκιο αλλά δημιουργούσε πρόβλημα αυτό, πονοκέφαλο. Ζήτησα να απομακρυνθώ εγώ από το πόστο και απομακρύνθηκα, αλλά αργότερα υπήρξε ρήγμα στο εργασιακό περιβάλλον. Καταλαβαίνω πολύ και τις γυναίκες που αργούν να μιλήσουν ή δεν μιλούν καθόλου. Αυτό που αντιμετώπισα εγώ, είναι ο λόγος που δεν μιλάει μια κοπέλα. Εμένα δεν είχε να κάνει με σεξουαλική συμπεριφορά. Το πρόβλημα είναι ότι η σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση, αλλά υπάρχουν ανάρμοστες συμπεριφορές που δεν διώκονται δύσκολα αποδεικνύονται αλλά πρέπει να καταγγέλλονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η Ελεονώρα δεν ονομάτισε τον άνθρωπο στον οποίο αναφέρεται.

Για την ιστορία, πολύ πρόσφατα και όσο εκείνη παρουσίαζε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα για Μελέτη», δημιουργήθηκε ένα κακό κλίμα που φάνηκε μετά τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις συνεργατών της, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι σχέσεις της με τον τότε υπεύθυνο της εκπομπής της, Νίκο Μάνεση, ήρθαν σε ρήξη, με την ίδια να δηλώνει ότι «δεν αυτοπροτάθηκε για την εκπομπή».

Μάλιστα ο Νίκος Μάνεσης είχε μιλήσει με πολύ αυστηρά λόγια για τα όσα συνέβαιναν μετά τις δηλώσεις της δημοσιογράφου Τίνας Μιχαηλίδου ότι αποχώρησε από την εκπομπή διότι δεν άντεχε άλλο.

https://streamable.com/5gka3b

Η βασιλική οικογένεια

Η Ελεονώρα Μελέτη αγαπά τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και έκανε ένα σκετσάκι υποδυόμενη τη Βασίλισσα Ελισσάβετ και τη στιγμή που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να απομακρυνθούν από την οικογένεια.

https://streamable.com/kyrv2g

«Ανάλυσέ το»

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει κάνει σπουδές πάνω στην ψυχολογία και ο Φάνης με τον Νικόλα έστησαν ένα μικρό group therapy.

https://streamable.com/1k0go7