Χριστίνα Πολίτη: Η πρώτη αντίδραση για την απουσία της από το «Σου Κου family»
Νέα

Χριστίνα Πολίτη: Η πρώτη αντίδραση για την απουσία της από το «Σου Κου family»

Χριστίνα Πολίτη: Η πρώτη αντίδραση για την απουσία της από το «Σου Κου family»

Τι είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη;

Χωρίς τη Χριστίνα Πολίτη έκανε πρεμιέρα το Σάββατο η εκπομπή «Σου Κου family» με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη. Μετά από απόφαση που πάρθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, η γνωστή κοσμικογράφος θα απουσιάζει για κάποιες εβδομάδες από την εκπομπή μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες εις βάρος του συντρόφου της και γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε τη Χριστίνα Πολίτη την ώρα που έκανε βόλτα τον σκύλο της κοντά στο σπίτι της στην Αθήνα, αλλά εκείνη δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση. Το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ανακοίνωση του δικηγόρου της, μετά το διαδικτυακό bullying που δέχθηκε η ίδια και τις αρνητικές κριτικές αναφορικά τόσο με το όνομά της, όσο και με τον ανήλικο γιο της.

Σε δηλώσεις τους, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη αναφέρθηκαν στην απουσία της Χριστίνας Πολίτη από την εκπομπή: «Η Χριστίνα ήταν προσωπική μας επιλογή. Από εκεί και πέρα είναι τόσο σοβαρό το θέμα που έχει να αντιμετωπίσει, σε προσωπικό επίπεδο. Η ίδια δεν έχει κάνει κάτι, ούτε ξέρουμε τι έχει κάνει ο σύντροφός της. Αυτά θα τα πει η δικαιοσύνη. Εμείς κάνουμε μια ψυχαγωγική εκπομπή. Πώς θα γίνει να γελάμε και η Χριστίνα να είναι εκεί. Εάν η Χριστίνα δεν θέλει να επιστρέψει είναι κάτι που θα συζητήσει με το κανάλι και θα είναι σεβαστή η απόφασή της», είπε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

https://streamable.com/knb02r