«Χρυσή τηλεόραση»: Το alert για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο πλάστης και το αγώνισμα on air
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Το alert για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο πλάστης και το αγώνισμα on air

«Χρυσή τηλεόραση»: Το alert για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο πλάστης και το αγώνισμα on air

Η Βάνια αναζητά τον τραγουδιστή και ο Νίκος Μουτσινάς έχει γίνει «κόκκινος»

Γεμάτη… ειδήσεις ήταν η «Χρυσή τηλεόραση» στο «Καλό μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να ασχολείται με γάτες, Survivor, Shopping Star και MasterChef.

Ο παρουσιαστής έχει πάρει φόρα όπως οι «Κόκκινοι» και συνέχισε το αήττητο σερί του κόντρα στη Βάνια στο αγώνισμα που έπαιξαν.

Η γάτα και ο Μπάρτζης

Η γάτα της Λίτσας Πατέρα δεν είναι υπάκουη και η αστρολόγος ξεκινώντας τις προβλέψεις της έκανε χιούμορ… Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα… τον Μάρτιο και ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε να μην ξαναχρησιμοποιηθεί η λέξη «υπομονή» και «δουλειά».

Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή με τα λεγόμενά του στο συμβούλιο του Survivor.

https://streamable.com/zayoxa

Alert για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Οι «μπλε» όσο κέρδιζαν ήταν αγαπημένοι. «Δεν τους κοστίζει τίποτα να φύγει η Βαλέρια και ο Μακρόπουλος», είπε ο Νίκος και κουράστηκε με Τριαντάφυλλο.

Η Αλεξάνδρα του MasterChef μάλλον πήγε τυχαία στο τηλεπαιχνίδι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αγνοείται. «Όποιος τον δει να τον πιάσει και να στείλει μήνυμα», είπε η Βάνια.

https://streamable.com/q6ctgk

Ο πλάστης

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αρνήθηκε πρόταση από τη σύντροφό του Γαλάτια… «Ήξερε ποιον παίρνει»!

Η Κατερίνα Λένη είχε έναν ξεχωριστό πλάστη στην κουζίνα της και τον πήρε μαζί της στο «Ευτυχείτε». Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι άλλο στο μυαλό της για πλάστη!

Ο Άγγελος Λάτσιος φέρεται ότι συζητάει με τον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι δεν έχει το τηλέφωνο της Ελένης Μενεγάκη. Και να το είχε δεν θα του το σήκωνε. Ο Γιάννης του το σηκώνει! «Ποιος είναι ο Κουστώ;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και το αστείο των Alcatrash τον εκνεύρισε.

https://streamable.com/q4iff8

Το κρύο ανέκδοτο

Ο Κώστας Φραγκολιάς ντύθηκε… Βάνια με κροκό μπότα και πουκάμισο τσίτα. Η ίδια εμφανίστηκε για κρύο ανέκδοτο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η ελιά του πήγαν να μπερδέψουν τον Νίκο και ο γιος της Φαίης Σκορδά την πήρε βιντεοκλήση εν ώρα εκπομπής. Η άβολη στιγμή του πρώην ζευγαριού έφερε συμβουλή.

https://streamable.com/h069k3

Ο αγώνας

Στο Shopping Star τα μιλάνε τα ελληνικά και ο Τριαντάφυλλος ξέχασε τα όσα είχε πει πριν από τέσσερα χρόνια.

Survivor παιχνίδι στο πλατό και ο Νίκος έκανε το 3 στα 3, με αυτογκόλ της Βάνιας. «Χρυσή τηλεόραση» στον γάτο της Λίτσας Πατέρα.

https://streamable.com/r5dest