«Καλό μεσημεράκι»: «Η κόκκινη εκδίκηση», το «σκάνδαλο» με τα παπούτσια και το MasterChef
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: «Η κόκκινη εκδίκηση», το «σκάνδαλο» με τα παπούτσια και το MasterChef

«Καλό μεσημεράκι»: «Η κόκκινη εκδίκηση», το «σκάνδαλο» με τα παπούτσια και το MasterChef

Το Surviror μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

Αγαπημένο θέμα του Νίκου Μουτσινά το τελευταίο διάστημα στο «Καλό μεσημεράκι» είναι το Survivor και με αυτό ξεκίνησε το stand up του την Τετάρτη.

Με το «κόκκινο φουστάνι» σε… διασκευή, ο παρουσιαστής επέλεξε να αφιερώσει την ερμηνεία του σε κόκκινη και μπλε ομάδα και εξέφρασε την ευτυχία του για τη νίκη της πρώτης. «Η κόκκινη εκδίκηση» είπε και αναφέρθηκε στον «νέο» των μπλε, τον Δημήτρη, ο οποίος έχει πάει «Ρουκ Ζουκ».

Ο Γιώργος Κόρομι απέκτησε το δικό του ηχητικό και η ομοιότητά του με τον Έντουαρντ Στεργίου είναι φανερή.

Η Βάνια βγήκε φουντωμένη από το πουλμανάκι της για breaking news. «Έπαθα hit, κάψωσα. Είδα τον Κόρο με εσώρουχα. Δεν με έχεις πάει μια βόλτα στου Ψυρρή με τα εσώρουχα», είπε η Βάνια στον Μουτσινά και τον φλέρταρε.

Ο Νίκος πήρε πάλι τη θέση του τηλεθεατή και μίλησε για τις τεταμένες σχέσεις ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Άννα Μαρία Βέλλη. Παράλληλα παρατήρησε ότι η Βαλέρια πρέπει να παίρνει βαλεριάνες. Πάντα αγουροξυπνημένη ή έτοιμη για ύπνο.

https://streamable.com/rnr6xz

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι η θεραπεία του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έκανε μια περίληψη του χθεσινού (2/2) συμβουλίου του Survivor. Στεναχώρια με τη Μαριπόσα και γαϊδουριά από τον Νίκο Μπάρτζη και τον Chris Σταμούλη. «Πάρα πολύ εκνευρίστηκα. Ο αρχηγός δεν πήρε καμία θέση, έχει γίνει πιο ήρεμος και από τον Πέτρο Γαϊτάνο».

Στα άλλα νέα της ημέρας, ο Νίκος Χαρδαλιάς εμφανίστηκε στην οθόνη και η ανακοίνωση για το Πάσχα έφερε κατάθλιψη.

Breaking news:«Η Σίσσυ Χριστήδου και η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσαν τα ίδια παπούτσια» και η Βάνια κατάφερε να πάρει ανάσα!

https://streamable.com/0v25j2

Ο Νίκος κοιμήθηκε με το MasterChef και αναρωτιέται γιατί μαγειρεύουν όλοι Σαρακοστιανά. Ο ίδιος αναπολεί Ιωάννα Τούνη και οι συνεργάτες του δεν του χάλασαν χατίρι.

https://streamable.com/4hdpft