Υπόθεση Λιγνάδη: Κατατέθηκε αίτημα για έρευνα στο κινητό και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του
Ελλάδα

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατατέθηκε αίτημα για έρευνα στο κινητό και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατατέθηκε αίτημα για έρευνα στο κινητό και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του

Από τον δικηγόρο του 25χρονου που κατήγγειλε τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου

Αίτημα για να γίνει έρευνα στο κινητό τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε ο δικηγόρος του 25χρονου που κατήγγειλε τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Βλάχος έφτασε σήμερα στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει ένα αίτημα για έρευνα στα αρχεία του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Βλάχος ζήτησε από την ανακρίτρια να ελεγχθούν το κινητό τηλέφωνο, αλλά και τα αρχεία και οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Δημήτρη Λιγνάδη προκειμένου να εξετασθούν και τα ηλεκτρονικά στοιχεία που μπορεί να προκύψουν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της υπόθεσης.

https://streamable.com/adcgog

Ο δικηγόρος Ιωάννης Βλάχος δήλωσε μάλιστα: «Στο πλαίσιο της υποχρέωσής μας να στηρίξουμε την κατηγορία στην ανακριτική διαδικασία, καταθέσαμε ένα κατάλογο μαρτύρων που έχουν να καταθέσουν κρίσιμα περιστατικά για τις διερευνώμενες εγκληματικές δραστηριότητας και ένα αίτημα να διενεργηθεί η κατάσχεση των ψηφιακών δεδομένων των κατηγορουμένου και να αναλυθούν ως προς το περιεχόμενό τους ή και ως προς παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα».

https://streamable.com/jkia9u

Αξίζει να αναφέρουμε πως τις τελευταίες ημέρες, ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως καθώς μετά την απολογία του την προηγούμενη εβδομάδα κρίθηκε προφυλακιστέος. Ενώ, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας αναμένεται να καταθέσει αίτημα ακύρωσης της προφυλάκισης του εντολέα του.