Υπόθεση Ζέτας Δούκα – Γιώργου Κιμούλη: Καταθέτουν η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Νίκος Ψαρράς (Φωτογραφίες)
Πρωινές εκπομπές

Υπόθεση Ζέτας Δούκα – Γιώργου Κιμούλη: Καταθέτουν η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Νίκος Ψαρράς (Φωτογραφίες)

Υπόθεση Ζέτας Δούκα – Γιώργου Κιμούλη: Καταθέτουν η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Νίκος Ψαρράς (Φωτογραφίες)

Το ρεπορτάζ του Happy Day

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη.

Οι δύο ηθοποιόι θα λύσουν τις διαφορές τους ενώπιον του δικαστηρίου, μετά την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα τον Γενάρη του 2021, για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο ηθοποιός κατάθεσε δύο πολυσέλιδες αγωγές ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, η μία κατά της Ζέτας Δούκα και ακόμη δύο συναδέλφων του, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά και η άλλη κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα, καθώς και κατά δύο ακόμη μελών του.

Σήμερα, καταθέτουν η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Νίκος Ψαρράς, με το πρώτο όνομα να προκαλεί έκπληξη στον Γιώργο Κιμούλη, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Alpha.λ

«Η κ. Αλεξανιάν είναι μια πολύ καλή φίλη της Ζέτας Δούκα. Εκείνη δεν ήταν στην παράσταση Closer το 2008 όπου πρωταγωνιστούσαν ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα, αλλά ήταν τότε στον “Λάκη τον γλυκούλη”. Ήταν μαζί στις πρόβες όταν είχε συμβεί το περιστατικό και η Ζέτα Δούκα της είχε εξιστορήσει το περιστατικό ότι δεν περνάει καλά στην παράσταση, ότι θέλει να φύγει και ότι έχουν συμβεί κάποια πράγματα με τον Γιώργο Κιμούλη, χωρίς όμως να της έχει πει τι έχει γίνει. Ο Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστούσε στην παράσταση με τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Happy Day.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη, όταν τον ρώτησε για τη Χριστίνα Αλεξανιάν, φέρεται να απάντησε: «Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Μίλησα με τον δικηγόρο μου, δεν γνωρίζω τίποτα».

Αναφορικά με τη θεατρική παράσταση που ανεβάζει, ο ηθοποιός είπε στη δημοσιογράφο: «Ξεκινάνε 8 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Περιμένει και αναμένει και ευχαριστεί πολύ τους συναδέλφους του που τον στηρίζουν».

Οι κάμερες περίμεναν στην Ευελπίδων τους ηθοποιούς, με τη Ζέτα Δούκα να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις.

«Σας ευχαριστώ πολύ, είναι οι μάρτυρες εδώ, οι οποίοι κάποιοι είναι αυτόπτες, τα έχουν ζήσει αυτά τα οποία καταθέτουμε και είναι άλλοι μάρτυρες οι οποίοι τα έχουν ακούσει από εμένα. Λέμε την αλήθεια, πρεσβεύουμε την αλήθεια και είμαστε εδώ για να την υποστηρίξουμε και να την αποδείξουμε», τόνισε η ηθοποιός.

Δείτε φωτογραφίες

photo credits: NDP