Ζήνα Κουτσελίνη: Έμεινε δυο μέρες χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρίας
Νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: Έμεινε δυο μέρες χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρίας

Ζήνα Κουτσελίνη: Έμεινε δυο μέρες χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρίας

Πήγε στο κανάλι με τις πετσέτες της για να κάνει μπάνιο

Χωρίς ρεύμα έμεινε για δυο μέρες λόγω της κακοκαιρίας η Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια έφθασε στα στούντιο για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κουβαλώντας μαζί τις πετσέτες της για να κάνει μπάνιο στο καμαρίνι της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, στο Happy Day επικοινώνησε μαζί της και εκείνη αποκάλυψε πόσο δύσκολα πέρασε τις τελευταίες δύο μέρες

«Σχεδόν δυο 24ωρα δεν έχουμε ρεύμα στα βόρεια, οπότε μπάνιο δεν μπορώ να κάνω. Παίρνω τις πετσετούλες μου και κάνω στο καμαρίνι τα απαραίτητα. Το ταξί ήρθε στην ώρα του ευτυχώς και με πήρε, αλλά φαί δεν έχουμε γιατί δεν μπορούμε να μαγειρέψουμε, χωρίς ρεύμα», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Και συνέχισε: «Δεν κάναμε και πολλά πράγματα με το παιδί γιατί δεν βλέπαμε. Ήταν πολύ δύσκολα και έκανε πολύ κρύο. Με ενημέρωσαν ότι κάποιοι φίλοι μας δεν είχαν και νερό και αυτό ήταν ακόμη πιο δύσκολο»

Ενώ, πρόσθεσε: «Στα βόρεια το σκοτάδι ήταν τεράστιο και δεν μπορούσε να κινηθεί άνθρωπος», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως λόγω της κακοκαιρίας δεν έγιναν και τα διαδικτυακά μαθήματα της κόρης της.

https://streamable.com/61gy6d