Celebrity Travel: Με όλη την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” στο Χονγκ Κονγκ
J2US

Celebrity Travel: Με όλη την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” στο Χονγκ Κονγκ

Celebrity Travel: Με όλη την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” στο Χονγκ Κονγκ

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης καθόταν στον καναπέ της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα”, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, λίγοι πίστεψαν πως όσα υποσχέθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της θα γίνονταν τόσο σύντομα πραγματικότητα. Ο Mr. Travel αφού μίλησε για τα ατελείωτα ταξίδια με το Celebrity Travel, αλλά και την εμπειρία του με την παρουσιάστρια και τον Θοδωρή Μαραντίνη, έκανε μια νέα πρόταση στους παρευρισκόμενους. Τους πρότεινε να είναι εκείνοι οι καλεσμένοι του, σε ένα από τα επόμενα ταξίδια του με την εκπομπή.

Φυσικά, τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο ο Παύλος Σταματόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενθουσιάστηκαν με την ιδέα. Και να που ήρθε, ιδιαίτερα σύντομα, εκείνη η μέρα που η υπόσχεση θα γινόταν πραγματικότητα. Η ομάδα μπροστά από τις κάμερες της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Χονγκ Κονγκ μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη. Κι έτσι συνέβη το πρωτόγνωρο στην ελληνική τηλεόραση! Μια εκπομπή να είναι καλεσμένη μια άλλης εκπομπής. Και μάλιστα σε έναν υπέροχο τόπο, χιλιάδες μίλια μακριά από την Ελλάδα.

Φυσικά, περισσότερα από το ταξίδι του “Έλα Χαμογέλα” στο Χονγκ Κονγκ θα δούμε από τη συχνότητα του OPEN, με την επιστροφή του Celebrity Travel. Μέχρι τότε όμως, απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου στα social media.

https://www.instagram.com/p/Bsl7lYnAdmx/

https://www.instagram.com/p/BsntbsNAKhv/

https://www.instagram.com/p/BspVumGglfr/

Ο πιο τυχερός όλων, φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς δεν έχει πολλές ημέρες που επέστρεψε από το χριστουγεννιάτικο ταξίδι του στην Ινδονησία και βρίσκεται και πάλι σε νέα “περιπέτεια” στην Ανατολή. Ιδού η πρώτη του ανάρτηση από το Χονγκ Κονγκ.

https://www.instagram.com/p/BsoG1PLD27_/