28χρονος καταγγέλλει: “Είχα ορθοπεδικό πρόβλημα, ο ψευτογιατρός με κρυφάκουσε και…”
Κοινωνία

28χρονος καταγγέλλει: “Είχα ορθοπεδικό πρόβλημα, ο ψευτογιατρός με κρυφάκουσε και…”

28χρονος καταγγέλλει: “Είχα ορθοπεδικό πρόβλημα, ο ψευτογιατρός με κρυφάκουσε και…”

Ένα από τα θύματα του γιατρού - μαϊμού μίλησε αποκλειστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η υπόθεση του ψευτογιατρού συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία με την καλοστημένη κομπίνα που έστησε ο 47χρονος δράστης εις βάρος πολλών ασθενών.

Για πρώτη φορά η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε ζωντανά στην εκπομπή της ένα από τα θύματα του κατηγορούμενου, έναν 28χρονο νεαρό, ο οποίος μετά από τροχαίο ατύχημα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το πόδι του και θέλοντας να το ξεπεράσει έπεσε στα δίχτυα του απατεώνα. Μιλώντας για την περιπέτειά του αποκάλυψε το πώς ήρθε σε επαφή μαζί του αλλά και το πώς του απέσπασε 3.500€.

“Γνωριστήκαμε σε ένα νοσοκομείο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Είχα πάρει μία ακτινογραφία για το πόδι μου και πήγαμε για καφέ με ένα φιλαράκι μου απ΄έξω και τον είδαμε εκεί. Μας κρυφάκουσε. Ήταν ακριβώς από πίσω μας. Συζητούσαμε με τον φίλο μου το πώς θα χειριστώ το πόδι μου. Έχω λάμα από τον αστράγαλο μέχρι το γόνατο”.

“Μου συστήθηκε ως επαγγελματίας χειρουργός Παπαχρήστου με πτυχία από την Αμερική. Μου λέει δεν έχει μεγάλο κόστος, κάνει κοντά στις 3.500€, φέρε μου τις εξετάσεις θα βρεθούμε σε μία καφετέρια στην Αγία Παρασκευή να ξεκινήσουμε”, πρόσθεσε.

“Το βλέμμα του, ο χαρακτήρας του, η ομιλία του με έπεισαν. Δεν σε άφηνε στο άγχος. Σου έδινε και ψυχολογική υποστήριξη. Σε έκανε το βλέμμα του και η ομιλία του να πας με χίλια και να πληρώσεις όσα σου ζητήσει”.

https://streamable.com/9wse1i

Στη συνέχεια, ο 28χρονος περιέγραψε τον “Γολγοθά” που ανεβαίνει έκτοτε, καθώς με το που πήρε το χρηματικό ποσό ο κομπογιαννίτης γιατρός εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί και τα γνήσια έγγραφα που του παραχώρησε ο άτυχος νεαρός προκαλώντας του προβλήμα στην έκδοση επιδόματος αναπηρίας.

“Έχασα και τις εξετάσεις μου. Μου τις πήρε, ήθελε τις γνήσιες. Πήρε τα λεφτά και εξαφανίστηκε και τα χαρτιά. Του έδωσα 3.500€. Είχα μαζέψει 2.000€ και δανείστηκα 1.500€ από φίλους”.

“Με γονάτισε αυτός ο άνθρωπος και πραγματικά θέλω να έρθει και να μας πει γιατί το έκανε αυτό γιατί εγώ στέρησα πολλά από την οικογένειά μου και στερώ μέχρι τώρα πολλά. Κουράστηκα, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ για να τα βγάλω αυτά τα λεφτά”, ανέφερε φανερά συγκινημένος.

“Στερούμαστε πολλά πράγματα εξαιτίας αυτού του ανθρώπου. Και το παιδί μου. Η κακία του εμένα μου στέρησε πολλά, με κατέστρεψε. Μου πήρε και τα χαρτιά μου και δεν κατάφερα να πάρω το επίδομα αναπηρίας”, συμπλήρωσε.

https://streamable.com/xcn4pv