Από το γήπεδο στον ανακριτή ο προπονητής τένις – Αποπλανούσε τις μαθήτριες του
Κοινωνία

Από το γήπεδο στον ανακριτή ο προπονητής τένις – Αποπλανούσε τις μαθήτριες του

Από το γήπεδο στον ανακριτή ο προπονητής τένις – Αποπλανούσε τις μαθήτριες του

Για τουλάχιστον 5 χρόνια φαίνεται ότι αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες

Μια 20χρονη κατήγγειλε τον προπονητή τένις καθώς διατηρούσε ερωτική σχέση από την ηλικία των 15 χρόνων, αλλά και μία 14χρονη μαθήτρια του, εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της ότι ο 35χρονος εκπαιδευτής της, την είχε προσεγγίσει σεξουαλικά και είχαν συνάψει σχέσεις.

O πατέρας του προπονητή μιλώντας στο Live News παραδέχτηκε ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μαθήτρια, η οποία όμως ήταν με την συναίνεση της, όπως ανέφερε.

Διαχυτικός με τις μαθήτριες του

Εντύπωση προκαλούν οι δημοσιεύσεις του προπονητή τένις στα σόσιαλ μίντια, όπου εμφανίζεται ιδιαίτερα διαχυτικός και προστατευτικός με τις μαθήτριες του.

Όπως βλέπετε στις αναρτήσεις του στο facebook ανέβαζε συχνά φωτογραφίες αγκαλιά με τις ανήλικες μαθήτριες του τις οποίες επαινούσε για τις επιδόσεις τους.

Ο προπονητής είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους και μάλιστα συνόδευε αυτός τις ανήλικες στα τουρνουά του εξωτερικού, αναρτώντας μάλιστα και βίντεο από τα ταξίδια τους στη Σερβία και την Κύπρο.

Μακριά από τους γονείς τους στα ξενοδοχεία που διέμεναν κατηγορείται ότι έβρισκε την ευκαιρία να τις απομονώσει και να τις αποπλανήσει ερωτικά.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 35χρονος προπονητής τένις ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, ενώ η απολογία του δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία.

Ωστόσο, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, προσπαθούν να διαπιστώσουν το αν τα δύο κορίτσια που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν, ήταν τα μόνα θύματα του προπονητή ή αν είχε καταφέρει να αποπλανήσει και άλλες αθλήτριες του συλλόγου.