Αρπαγή Μαρκέλλας: Αντιδράσεις για το δώρο στη 10χρονη από τον δικηγόρο της κατηγορούμενης
Κοινωνία

Αρπαγή Μαρκέλλας: Αντιδράσεις για το δώρο στη 10χρονη από τον δικηγόρο της κατηγορούμενης

Αρπαγή Μαρκέλλας: Αντιδράσεις για το δώρο στη 10χρονη από τον δικηγόρο της κατηγορούμενης

Η δημόσια απάντηση του αδερφού της και οι απειλές του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα

Με αγωνία παρακολουθεί πλήθος κόσμου την εξέλιξη στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η 33χρονη κατηγορουμένη κρύβει από πίσω της κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Αναμένοντας τις εξελίξεις, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας προχώρησε σε μια κίνηση που σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά. Ο ίδιος αγόρασε μια σχολική τσάντα για τη μικρή Μαρκέλλα, που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων, και μάλιστα τη δημοσίευσε στο facebook.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Μια ευγενική ,ανθρώπινη χειρονομία. Για τη μικρή ανήλικη 10χρονη. Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στη ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να ‘χει ένα καλύτερο μέλλον!”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος χαρακτήριζε “υπερβολική” την κατάθεση του παιδιού για τα όσα θυμάται από την απαγωγή της.

Ο αδερφός του θύματος μη μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή του έγραψε: “Κύριε Νουζέλα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας, ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να τη δώσετε στις ανιψιές σας ή στην κόρη του δράστη. Εκεί θα πιάσει τόπο. Γιατί εμείς δεν θέλουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο που έχετε διαμορφώσει. Σταματήστε να προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε κι εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια οπότε ελάτε στη θέση μας ένα λεπτό και δείξτε σεβασμό”.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης απάντησε: “Κανείς δεν προκαλεί, σας διαβεβαιώ. Μην με ταυτίζεται με την κατηγορουμένη. Εγώ ως άτομο δεν έχω βλάψει τη Μαρκέλλα. Συγκλονίζομαι με όλα αυτά. Είμαι δυστυχώς συνήγορος υπεράσπισης. Μόνο αγάπη και ενδιαφέρον υπάρχει. Εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν. Δεν χρειάζεται πόλεμος ανακοινώσεων. Αντιλαμβάνομαι τον θυμό σας. Η στάση μου θα είναι διακριτική. Εύχομαι να γυρίσει σύντομα κοντά σας”.

Τα επιθετικά σχόλια στο προφιλ του δεν σταμάτησαν όμως, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.