Αρπαγή Μαρκέλλας: Ο συνήγορος της κατηγορούμενης μιλάει δημόσια για το δώρο στη 10χρονη
Κοινωνία

Αρπαγή Μαρκέλλας: Ο συνήγορος της κατηγορούμενης μιλάει δημόσια για το δώρο στη 10χρονη

Αρπαγή Μαρκέλλας: Ο συνήγορος της κατηγορούμενης μιλάει δημόσια για το δώρο στη 10χρονη

"Μέχρι στιγμής σεξουαλική κακοποίηση δεν υπάρχει"

Στην εκπομπή “Μαζί Σου” βρέθηκε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας Βασίλης Νουλέζας και τοποθετήθηκε δημόσια για την απόφασή του να αγοράσει ένα δώρο στη μικρή.

Με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε γνωστό πως αγόρασε μια σχολική τσάντα για τη μικρή Μαρκέλλα γράφοντας: “Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Μια ευγενική ,ανθρώπινη χειρονομία. Για τη μικρή ανήλικη 10χρονη. Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στη ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να ‘χει ένα καλύτερο μέλλον!”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκαν αρκετές αντιδράσεις ενώ ο αδερφός της Μαρκέλλας ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασαν τη δημοσίευση. Ο Βασίλης Νουλέζας έδωσε τη δική του απάντησε στην Τατιάνα Στεφανίδου: “Πάνω από την ιδιότητα του δικηγόρου είμαι άνθρωπος. Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος σε ό,τι έχει να κάνει με ανήλικα παιδιά. Κυρίως μάλιστα ανήλικα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά ανίατα νοσήματα αλλά και παιδιά που ζούνε σε οικογένειες που δεν μπορούν να βιοποριστούν.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βρισκόμουν σε ένα κατάστημα παιδικών δώρων για να αγοράσω ένα δώρο σε ένα παιδάκι που έγινε τεσσάρων ετών. Προχώρησα λοιπόν σε μια αυθόρμητη ενέργεια που ερμηνεύεται εσφαλμένα από τον αδερφό της ανήλικης, την οποία προσεγγίζω με απέραντο σεβασμό. Συκοφαντούμαι από ανώριμους σχολιαστές που με ταυτίζουν με την κατηγορούμενη.

Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα. Επειδή ανησυχώ πάρα πολύ για την εξέλιξη των πραγμάτων. Έχω βάλει κάποιους όρους και αύριο μεθαύριο μπορεί να μην παρίσταμαι ως συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης αν αποκαλυφθεί ότι υπάρχει κύκλωμα πορνογραφίας. Είμαι κάθετος.

Αυτή η ενέργεια δεν κατατείνει ούτε να εξαγοράσω τη συνείδηση, ούτε να κερδίσω τη συμπάθεια της οικογένειας. Είναι μια απλή, ευγενική και ανθρώπινη χειρονομία σε ένα μικρό παιδί που υπέστη τα πάνδεινα και εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος και μετέπειτα.

Μέχρι στιγμής σεξουαλική κακοποίηση δεν υπάρχει. Αυτό είναι ιερή και βασική προϋπόθεση για να ασκήσω το υπερασπιστικό μου καθήκον.

Δεν ξέρω γιατί η παρουσία μου ενόχλησε τόσο πολύ τον δικηγορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης. Είμαι καθαρός και έντιμος. Εγώ δεν παίρνω ούτε δουλειές της αστυνομίας, ούτε του κράτους, ούτε με ευνοούν”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο: