Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ένας από τους κατηγορούμενους βίασε και άλλη κοπέλα μετά το φόνο
Κοινωνία

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ένας από τους κατηγορούμενους βίασε και άλλη κοπέλα μετά το φόνο

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ένας από τους κατηγορούμενους βίασε και άλλη κοπέλα μετά το φόνο

Θύτης νέου βιασμού σε βάρος άλλης κοπέλας στη Ρόδο, φαίνεται πως είναι ο 20χρονος Αλβανός, ένας από τους δράστες της δολοφονίας Τοπαλούδη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε την Πέμπτη και αφορά σε βιασμό που έλαβε χώρα την 1 Δεκεμβρίου, δηλαδή μετά τη δολοφονία. Από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως συνελήφθη 23χρονος που ομολόγησε την πράξη του. Αυτός, μαζί με τον προφυλακισμένο για τη δολοφονία της φοιτήτριας φέρονται να οδήγησαν τη νεαρή κοπέλα σε ερημική τοποθεσία. Εκεί, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η αστυνομία, την “εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία”.

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές έπεσε ο 19χρονος κατηγορούμενος

Ο έτερος κατηγορούμενος για τον βιασμό εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Εκεί, περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις του. Ο 23χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών του νησιού.

Το χρονικό της εξιχνίασης της δολοφονίας Τοπαλούδη

Oι δύο νέοι που βρίσκονται προφυλακιστέοι οδήγησαν τη φοιτήτρια στο σπίτι τους, όπου κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Εκεί, φέρονται να επιχειρούν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά. Όταν το θύμα αντιστάθηκε, τη χτύπησαν, της κατάφεραν κακώσεις στο πρόσωπο με ένα ηλεκτρικό σίδερο και τη σκότωσαν. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες φέρονται να πετούν το σώμα της από ύψος στη θάλασσα. Στο σημείο βρέθηκαν τόσο τα ρούχα της, όσο όμως και το ηλεκτρικό σίδερο.

Ρόδος: Στον εισαγγελέα δύο νεαροί για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη

Η σορός της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, φοιτήτριας στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών της Ρόδου, εντοπίστηκε στα τέλη Νοέμβρη στην θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους στη Λίνδο, σε δύσβατο σημείο, που επισκέπτονται κυρίως ψαράδες. Η κοπέλα βρέθηκε φορώντας μόνο τον στηθόδεσμό της. Ο θάνατός της -που ως επίσημη αιτία προσδιορίζεται ο πνιγμός- τοποθετείται 48 ώρες πριν από την ανεύρεση του άψυχου σώματός της, το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018.