Δυστύχημα στα Σπάτα: Ανατροπή δεδομένων μετά τη μαρτυρία φίλου του 22χρονου
Κοινωνία

Δυστύχημα στα Σπάτα: Ανατροπή δεδομένων μετά τη μαρτυρία φίλου του 22χρονου

Δυστύχημα στα Σπάτα: Ανατροπή δεδομένων μετά τη μαρτυρία φίλου του 22χρονου

Τι ισχυρίζεται ο φίλος του αδικοχαμένου νεαρού;

Η είδηση του θανάτου του 22χρονου στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το δυστύχημα συνέβη στις 18:20, στην περιοχή Αγιος Γεώργιος Σπάτων, όταν ο άτυχος νεαρός κατά την αποβίβασή του από το ελικόπτερο χτυπήθηκε, πιθανότατα, από την πίσω έλικα, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος μαζί με άλλους τρεις φίλους του από τη Βρετανία είχαν μισθώσει ελικόπτερο, για να μετακινούνται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Αιγαίο.

Όταν το ελικόπτερο προσγειώθηκε, ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πλησίασε τον έλικα του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να διαμελισθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ελικόπτερο ακολουθούσε και ένα δεύτερο όπου επέβαιναν οι γονείς του παιδιού. Ωστόσο, μόλις έγινε το τραγικό δυστύχημα ο πιλότος πήρε εντολή να προσγειωθεί στο «Ελ.Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει από χθες η Daily Mail ο άτυχος νέος φέρεται να επιχείρησε να βγάλει σέλφι δίπλα στο ελικόπτερο την ώρα  που οι έλικες ήταν ακόμα σε λειτουργία.

Ωστόσο, μια νέα μαρτυρία φέρεται να αλλάζει εντελώς τα δεδομένα.

Φίλος του 22χρονου κατέθεσε πως ο νεαρός κατέβηκε από το ελικόπτερο χωρίς την απαιτούμενη ασφάλεια των συνοδών εδάφους και ουδέποτε κρατούσε το κινητό του για σέλφι.

Κατέβηκε χωρίς αυτό και για κάποιον λόγο επέστρεψε πίσω. Αυτό το σενάριο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τον τρόπο που συνέβη το κακό.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελία πρωτοδικών, η οποία διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν όλα τα αίτια αυτής της τραγωδίας.