Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που έκαψε ζωντανό τον πατέρα του!
Κοινωνία

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που έκαψε ζωντανό τον πατέρα του!

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που έκαψε ζωντανό τον πατέρα του!

Δολοφονική επίθεση η πυρκαγιά που ξέσπασε ανήμερα το Πάσχα

Παρανάλωμα του πυρός έγινε την Κυριακή του Πάσχα ένας 86χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του ήταν δολοφονική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δράστης είναι ο 45χρονος γιος του ο οποίος παραπέμφθηκε στην 5η ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι περιέλουσε τον πατέρα του με βενζίνη και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τους ηλικιωμένους γονείς του και τον αδελφό του επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας.

Η 86χρονη μητέρα του και ο 46χρονος αδελφός του υπέστησαν εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ ο κατηγορούμενος μετήχθη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που απήγγειλε εναντίον του κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό με κίνδυνο για άνθρωπο.

Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια υπηρεσίας, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Μέχρι τότε θα παραμείνει σε καθεστώς κράτησης.

Στο μεταξύ, ο άνδρας συνελήφθη λίγες ώρες μετά την πράξη του σε εξοχική κατοικία και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι η σχέση του με τον πατέρα του -πρώην στρατιωτικό- ήταν προβληματική και είχαν συχνά καυγάδες και ότι τον έκαψε γιατί του μίλησε ειρωνικά πάνω στον τσακωμό τους.

https://streamable.com/vzbptd

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ