«Φρένο» στους εμβολιασμούς κρατικών αξιωματούχων από την κυβέρνηση
Κοινωνία

«Φρένο» στους εμβολιασμούς κρατικών αξιωματούχων από την κυβέρνηση

«Φρένο» στους εμβολιασμούς κρατικών αξιωματούχων από την κυβέρνηση

Έντονη ενόχληση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν φαίνεται πως έβαλε η κυβέρνηση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Open, το γεγονός ότι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» δεν έφθασαν τα εμβόλια για τους υγειονομικούς αφού έσπευσαν στο νοσοκομείο τουλάχιστον 20 αξιωματούχοι για να εμβολιαστούν.

Έτσι, το Μέγαρο Μαξίμου βάζει «φρένο» στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό για κορονοϊό κυβερνητικών στελεχών, καθώς η ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν είναι έντονη. Όπως σημειώνει δε, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη οι αναρτήσεις κυβερνητικών στελεχών κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού τους κακώς έγιναν και δίνουν λάθος εικόνα.

Εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη

66  κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 1.128 έχουν εμβολιαστεί. «Στους 1.128 που είχαν γίνει μέχρι χθες το βράδυ εμβολιασμούς 66 αφορούν κυβερνητικά στελέχη και κρατικούς λειτουργούς και εδώ κλείνει. Θα εμβολιστούν και αυτοί όπως και όλοι μας όταν έρθει η σειρά μας με βάση την προτεραιοποίηση όπως και εγώ θα κάνω το εμβόλιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω ότι έρθει η σειρά μου. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να προχωρήσει το σχέδιο, υπάρχει ένα σχέδιο οργανωμένο, προχωράμε στους εμβολιασμούς των υγειονομικών», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Πελώνη.

«Θα κάνω το εμβόλιο στην ώρα μου. Τώρα προέχουν οι υγειονομικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.