Κούλα Τοπαλούδη – Μάγδα Φύσσα: Η συγκλονιστική συνάντηση των δύο μαυροφορεμένων μανάδων στα δικαστήρια
Κοινωνία

Κούλα Τοπαλούδη – Μάγδα Φύσσα: Η συγκλονιστική συνάντηση των δύο μαυροφορεμένων μανάδων στα δικαστήρια

Κούλα Τοπαλούδη – Μάγδα Φύσσα: Η συγκλονιστική συνάντηση των δύο μαυροφορεμένων μανάδων στα δικαστήρια

Πρώτη μέρα της δίκης μέσα σε κλίμα οργής - Ξέσπασαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Μέσα σε κλίμα οργής ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Έξω από το Πρωτοδικείο μάλιστα υπήρχαν γυναίκες που ανάρτησαν πανό συμπαράστασης.

Η μαυροφορεμένη μητέρα της Ελένης με το που είδε να μεταφέρονται στο εδώλιο οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, άρχισε να τρέμει από οργή.

Αν και ο σύζυγός της και συγγενικά της πρόσωπα προσπαθούσαν να τη συγκρατήσουν, η γυναίκα πετάχτηκε από το κάθισμά της φωνάζοντας πως θέλει να δει ποιος είναι “το Αλβανάκι” και ποιος ο “γιος του ευυπόληπτου” και κινούμενη προς το μέρος των κατηγορουμένων.

Η γυναίκα βρίζοντας και τους δύο κατηγορούμενους φώναζε πως θα τους σκοτώσει, ενώ αντιδρώντας σε όσους την κρατούσαν έλεγε: «καταστρέψανε την ζωή μου και θα κάθομαι να τους βλέπω;».

Η κατάσταση εξομαλύνθηκε όταν συγγενείς και αστυνομικοί έβγαλαν τη μητέρα του θύματος εκτός της αίθουσας.

Η συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας

Η συγκινητική παρουσία της Μάγδας Φύσσα

Η κυρία Τοπαλούδη βρήκε έναν ιδιαίτερο συμπαραστάτη σε μία άλλη χαροκαμένη μάνα, την Μάγδα Φύσσα, που βρέθηκε εκεί, μίλησε μαζί της και αποχώρησε.

Οι φωτογραφίες από τη συνάντησή τους είναι μοναδικές και ενδεικτικές του πόνου που βιώνουν οι δύο γυναίκες:

Η έκρηξη του Γιάννη Τοπαλούδη

Μετά την ανάγνωση της κατηγορίας από την εισαγγελέα Έδρας οι δύο κατηγορούμενοι δια συνηγόρου δήλωσαν πως αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Ειδικότερα, ο μεγαλύτερος των κατηγορουμένων, ο 22χρονος, δήλωσε πως αρνείται τον βιασμό, γιατί υπήρξε συναίνεση του θύματος και πως δέχεται όχι την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αλλά της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία.

Η φράση του συνηγόρου περί “συναίνεσης” του θύματος προκάλεσε έκρηξη του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και φωνάζοντας «ντροπή» είπε πως την κόρη του την βασάνισαν φρικτά: «Δεν ντρέπεστε; Έγιναν φρικτά πράγματα και λέτε για συναίνεση; Μαρτύρησε στα χέρια τους. Πλήρωνε τον Αλβανό να του πηγαίνει κορίτσια να τα βιάζει. Το δικό μας ήταν το… τυχερό! Αν δεν ήταν η Ελένη μας, θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι στη θέση της. Να τη βασανίζουν και αυτή να τους παρακαλάει να σταματήσουν.. Και εσείς μιλάτε για συναίνεση;»

Δείτε τα πλάνα από την μεταφορά του Έλληνα κατηγορουμένου στο δικαστήριο αλλά και τη συνάντηση της Μάγδας Φύσσα και της Κούλας Τοπαλούδη όπως τα κατέγραψε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”:

https://streamable.com/nb0ek