Κοινωνία

Mάνος Μαλέλης: Απεβίωσε από κορονοϊό ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά και στέλεχος του ΠΑΟΚ

Mάνος Μαλέλης: Απεβίωσε από κορονοϊό ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά και στέλεχος του ΠΑΟΚ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δήμου Βερύκιου και της ΚΑΕ

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μάνος Μαλέλης, το 33ο θύμα του κορονοϊού όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Ο επιχειρηματίας υπήρξε πολύ στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και στέλεχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το ethnos.gr ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, βοηθώντας στην επίτευξη  της συμφωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ  για την χορηγία με εταιρείες του ομίλου Κοντομηνά.

Ο κ. Μαλέλης νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα στο ΑΧΕΠΑ ενώ ήδη αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους πνεύμονές του πράγμα που προφανώς δεν τον βοήθησε να βγει νικητής από τη μάχη με τον κορονοϊό, αφού ο ιός όπως είναι γνωστό “χτυπά” τους πνεύμονες.

Καθώς υπήρξε ο άνθρωπος που μεσολάβησε στον Δημήτρη Κοντομηνά για να δοθεί μία οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ όταν αντιμετώπιζε προβλήματα, ο ΠΑΟΚ τον αποχαιρέτισε με μια ιδιαίτερα θερμή ανακοίνωση:

“Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη όταν η ομάδα μας το είχε ανάγκη, στήριξε τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα και το έκανε, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο μέχρι το τέλος”.

Συντετριμμένη και η Ιωάννα Λίλη η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει τα νέα, ενώ παράλληλα απέστειλε συλλυπητήρια την οικογένειά του.

Exit mobile version