Μαρία Μπονίκου: «Φοβόταν ότι ο γιος της θα της επιτεθεί, ότι θα της κάνει κακό…» λέει η ξαδέλφη της που τη βρήκε νεκρή
Κοινωνία

Μαρία Μπονίκου: «Φοβόταν ότι ο γιος της θα της επιτεθεί, ότι θα της κάνει κακό…» λέει η ξαδέλφη της που τη βρήκε νεκρή

Μαρία Μπονίκου: «Φοβόταν ότι ο γιος της θα της επιτεθεί, ότι θα της κάνει κακό…» λέει η ξαδέλφη της που τη βρήκε νεκρή

Μια μαχαιριά στο λαιμό ήταν η χαριστική βολή για την ηθοποιό

Με μια μαχαιριά στον λαιμό αποτελείωσε τη Μαρία Μπονίκου ο γιος της στο σπίτι τους στην Αίγινα σύμφωνα με το Live News.

Στην εκπομπή μίλησε η ξαδέλφη της 73χρονης ηθοποιού, Ζωή Μπέσση, που τη βρήκε νεκρή.

«Δεν βγαίνει αυτή η εικόνα ποτέ. Όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η εικόνα δεν βγαίνει από το μυαλό. Μέσα σε μια σακούλα το κεφάλι, το σώμα της κομμένο.

Με το που μπαίνω μέσα πάω κοντά, φωνάζω λέω τη βρήκα εδώ είναι. Μια σακούλα στο πρόσωπο. Τα χέρια καρακομμένα. Μέσα στα αίματα. Ολόγυμνη από πάνω… Δεν ξέρω τι της έκανε αυτός, δεν μπορώ να σας τα περιγράψω».

Ο 46χρονος γιος χτύπησε αρχικά την μητέρα του στο κεφάλι με ένα πήλινο βάζο. Ζαλισμένη την έριξε στο πάτωμα και με μαχαίρι άρχισε να την καρφώνει αλλεπάλληλα στο σώμα. Η 73χρονη γυναίκα αντιστάθηκε, αλλά ο γιος της κατάφερε να της δώσει τη χαριστική μαχαιριά στο λαιμό.

Ο  καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση υποβλήθηκε με εντολή Εισαγγελέα.

Μοναχικό και οξύθυμο τον περιγράφουν συγγενείς και φίλοι, ο οποίος το απόγευμα πριν από τη στυγερή δολοφονία μίλησε για πρώτη φορά στον θείο του ιδιαίτερα ευδιάθετος.

«Ήρθε και μου λέει “γεια σου θείε”. Δεν το έχει ξανακάνει. Πρέπει να κουτουλήσεις πάνω του για να σου πει καλημέρα. Αυτό μου φάνηκε περίεργο», είπε ο Στέλιος Μπέσσης, θείος του 46χρονου δράστη.

Η Μαρία Μπονίκου φέρεται να είχε εξομολογηθεί στους κοντινούς της ανθρώπους τους φόβους της για την κυκλοθυμική συμπεριφορά του γιου της.

«Είχε πει “με την τρέλα που έχει αυτός, φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα με σκοτώσει”. Αλλά ο αστυνομικός διευθυντής στην Αίγινα είπε κακώς τα καλύπτουν αυτά τα παιδιά. Έπρεπε κρυφά να μας πει να έρθουμε να τον μαζέψουμε», δήλωσε η Μάγδα Τσαγγάνη.

«”Αν καταλάβω”, της έλεγε, “ότι τελειώνουν τα λεφτά θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ και εγώ”», ανέφερε η ξαδέρφη της ηθοποιού.

«Η Μαρία δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της όταν ερχόταν στα γραφεία μας. Ήταν ένα άτομο πολύ πρόσχαρο και γελαστό και ήταν και κάτι σπάνιο, ήταν αρχαιοελληνίστρια», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Από τις Αρχές έχουν κατασχεθεί δύο μαχαίρια από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ο 46χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης.

«Φοβόταν ότι θα της επιτεθεί, ότι θα της κάνει κακό…», δήλωσε μιλώντας ζωντανά στο Live News η Ζωή Μπέσση.

Όπως είπε η ίδια, αν και τους ένωνε συγγένεια, δεν είχαν πολλές επαφές καθώς η οικογένεια της ηθοποιού ήταν απομονωμένη. «Δεν ήξερα τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι. Το παιδί το έβλεπα έξω. Ήταν στον κόσμο του, ήταν σκεπτικός», είπε.