Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Στο πλευρό των κατοίκων της γενέτειράς της, Ερμιονίδας
Κοινωνία

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Στο πλευρό των κατοίκων της γενέτειράς της, Ερμιονίδας

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Στο πλευρό των κατοίκων της γενέτειράς της, Ερμιονίδας

Παραδόθηκε υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης

Στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και της αλληλεγγύης για να στηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες και όσους πλήττονται περισσότερο από την πανδημία παραμένουν το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση κρουσμάτων και την απόφαση να τεθούν σε μερική καραντίνα οι κάτοικοι της Ερμιονίδας, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή της, έσπευσε να στηρίξει τη γενέτειρά της με αποστολή μεγάλης ποσότητας υγειονομικού υλικού, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπατριώτες της.

Η παράδοση των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, όσπρια κλπ) για 1.000 οικογένειες καθώς και υγειονομικού υλικού όπως μάσκες, γάντια και αντισηπτικά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 στο Δημαρχείο της Ερμιόνης.

Με έκδηλη ανησυχία και ενδιαφέρον η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε μέσω skype με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις και να τον διαβεβαιώσει ότι θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής σε ό, τι και αν χρειαστούν.

«Εύχομαι όλοι οι συμπατριώτες μας να είναι καλά. Η καρδιά μου χτυπά για την Ερμιόνη. Ξέρετε πόσο αγαπάω την πατρίδα μου και έχω συγκλονιστεί με τα τελευταία γεγονότα. Προσεύχομαι για εσάς, για την Ερμιόνη, για το Κρανίδι, για όλη την περιοχή μας που χτυπήθηκε τόσο πολύ»., είπε μεταξύ άλλων η κυρία Βαρδινογιάννη.