Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του ψευτογιατρού
Κοινωνία

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του ψευτογιατρού

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του ψευτογιατρού

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες ιστορίες ασθενών που εμπιστεύτηκαν τον ψευτογιατρό, Νικόλαος Κοντοστάθης, και δυστυχώς κατέληξαν. Οι συγγενείς τους ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης.

Οι συστάσεις του ψευτογιατρού οδήγησαν στον θάνατο και έναν 67χρονο που μόλις είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον ένα πνεύμονα. Πριν προλάβει να αρχίσει θεραπεία σε δημόσιο νοσοκομείο εμφανίστηκε ο Κοντοστάθης. Αμέσως ο ψευτογιατρός τον έπεισε να αρχίσει μια, δήθεν, πρωτοποριακή αγωγή με καρότα και αποστάγματα βοτάνων.

Μέσα σε εννέα μήνες ο άντρας άφησε την τελευταία του πνοή με τον Κοντοστάθη, όπως λένε οι συγγενείς του, να του στερεί να παλέψει με τον καρκίνο που ήταν σε αρχικό στάδιο και πιθανώς ιάσιμος.

«Να φέρω πίσω τον πατέρα μου δεν μπορώ, αλλά αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να πληρώσει. Είναι ψυχασθενής, είναι άρρωστος.

Είκοσι μέρες μετά την ενημέρωση που είχαμε για τον καρκίνο ξεκινήσαμε την αγωγή. Πέρα από το ότι είχε πυρετό κάθε μέρα, τον οποίο ο Κοντοστάθης έλεγε ότι θα ρίξει και δεν τον έριχνε, δεν έτρωγε.

Υπήρχανε μέρες που έπινε μόνο χυμούς από καρότα και έπαιρνε τα σκευάσματα. Τέλη Φλεβάρη θυμάμαι είχε ξεκινήσει τη θεραπεία και πέθανε 4-5 Νοέμβρη.

Δηλαδή ακόμα και μια εβδομάδα πριν καταλήξει ο πατέρας μου, μας έλεγε “μην πιστεύετε αυτά που σας λένε στο 401, θα επανέλθει ο πατέρας σας”. Μου ζήταγε νέα θεραπεία, να κάνει πιο δραστική θεραπεία. Συνολικά μας απέσπασε πάνω από 60.000 ευρώ», αποκάλυψε ο γιος του στον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο: