Μιχάλης Τροχανάς: “Έφυγε” από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ
Κοινωνία

Μιχάλης Τροχανάς: “Έφυγε” από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ

Μιχάλης Τροχανάς: “Έφυγε” από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ομάδας στο Facebook

Μία δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσω της επίσημης σελίδας της ΑΕΚ στο Facebook και αφορά τον θάνατο του Μιχάλη Τροχανά.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 84 ετών στο σπίτι του στη Ραφήνα.

Ο Μιχάλης Τροχανάς δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με την ΑΕΚ από το 1995 έως το 1997, ενώ παρέμεινε και τα επόμενα χρόνια δίπλα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει με θλίψη ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας μας, Μιχάλης Τροχανάς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαρτίου στο σπίτι του στη Ραφήνα.

Ο εκλιπών είχε αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ τον Μάιο του 1995 και επί της διοικητικής του θητείας η ομάδα μας κατέκτησε για δύο συνεχόμενες σεζόν το Κύπελλο Ελλάδας του 1996 και του 1997, ενώ συμμετείχε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων τη σεζόν 1996-97.

Παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στην εταιρία Enic PLC τον Οκτώβριο του 1997 παραμένοντας, όμως, ενεργός και κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους δυο γιους του εκλιπόντος προέδρου της ομάδας μας.

Πρόεδρε, καλό σου ταξίδι!”