Νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του αδερφού του Δημήτρη Άνθη: Στο «φως» ηχητικά ντοκουμέντα του 33χρονου
Κοινωνία

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του αδερφού του Δημήτρη Άνθη: Στο «φως» ηχητικά ντοκουμέντα του 33χρονου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του αδερφού του Δημήτρη Άνθη: Στο «φως» ηχητικά ντοκουμέντα του 33χρονου

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, πρόκειται να τα παραδώσει στις βρετανικές αρχές

Νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης του αδερφού του Δημήτρη Άνθη – που πρόσφατα απασχόλησε τα Μέσα με την καταγγελία βιασμού του από γνωστό ηθοποιό – φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας δημοσίευμα της Espresso, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλειά του λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του.

Το αποδεικνύουν ηχητικά ντοκουμέντα που είχε αποστείλει σε φιλικό του πρόσωπο και πρόκειται να κατατεθούν στα χέρια των βρετανικών αρχών από τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη.

Σε αυτά περιγράφει την αντιπαράθεση που είχε με συνάδελφο στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα που εργαζόταν, όταν ο δεύτερος εγκατέστησε κρυφή κάμερα σε κοινόχρηστο χώρο του οικοδομήματος, καταπατώντας τα προσωπικά δεδομένα των υπολοίπων.

«Έχουμε ένα γυμναστήριο – κουζίνα έξω από τα δωμάτια που μένουμε κι εκεί πέρα είναι για το προσωπικό μόνο ο “αλλήθωρος” από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ήμουν κάτω στο γυμναστήριο και δεν ήθελα κανέναν να με βλέπει να γυμνάζομαι. Μίλησα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου για τον αδερφό μου (σ.σ. τον Δημήτρη Άνθη που κατήγγειλε ότι έπεσε ΄θύμα βιασμού) και δεν ήθελα κανείς να το ξέρει κι ας μιλούσα στα ελληνικά» ακούγεται να λέει στο ηχητικό απόσπασμα ο 33χρονος.

Ανάμεσα στα όσα λέει είναι εμφανής η αναστάτωσή του την οποία μαρτυρά και η συχνή αναφορά στο ότι δεν νιώθει ασφαλής και δεν γνωρίζει τι θα του ξημερώσει ενώ αποκάλυψε του πέρασε από το μυαλό να φτάσει μέχρι και να υποβάλει μηνύσεις.

«Της είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις, να μιλήσω με την εταιρεία. Τέλος πάντων, μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Και προσπαθούν να με βγάλουν τρελό – όχι η μάνατζερ – ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό κι ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια!» αναφέρει σε άλλο σημείο.