Ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε ότι ο αδερφός του έχει κορονοϊό: «Κάντε κάτι φοβάμαι», του έλεγε
Κοινωνία

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε ότι ο αδερφός του έχει κορονοϊό: «Κάντε κάτι φοβάμαι», του έλεγε

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε ότι ο αδερφός του έχει κορονοϊό: «Κάντε κάτι φοβάμαι», του έλεγε

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ μίλησε για την τραγική εμπειρία που ζει η οικογένειά του

Στο νοσοκομείο και μάλιστα σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου, με τον μετεωρολόγο να αποκαλύπτει το γεγονός μετά από 12 ημέρες που εκείνος παλεύει στο νοσοκομείο.

Όπως είπε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο αδερφός του είχε απλά ένα μπούκωμα, ωστόσο την 3η μέρα είδε ότι μειώνεται το οξυγόνο του και πήγε στο νοσοκομείο. Από την 4η μέρα ξεκίνησε να έχει 40 πυρετό μέχρι και την 12η, καθώς σήμερα (27/1) φαίνεται ότι τα νέα για εκείνον είναι λίγο πιο αισιόδοξα.

«Αυτό που ζήσαμε με την οικογένειά μου εύχομαι να μην το ζήσει καμία οικογένεια. Ο αδερφός μου νοσηλεύεται 12 μέρες με χαμηλό κορεσμό στο οξυγόνο, έχει πνευμονία, δύσπνοια, του έχει δημιουργήσει ζαχαρώδη διαβήτη, έχει 350 ζάχαρο ενώ δεν είχε ποτέ, έχει υγρό στην καρδιά και 40 πυρετό. Ευτυχώς φαίνεται ότι σήμερα αποφύγαμε την ανηφόρα, όπως μας είπαν οι γιατροί και ήμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι. Οριακά απέφυγε στη διασωλήνωση», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος και συνέχισε:

«Ξεκίνησε από ένα μπούκωμα πριν από 10-12 μέρες. Μετά από 2-3 μέρες είχε ένα οξύμετρο και είδε το οξυγόνο του να πέφτει. Πήγε μόνος στου στο νοσοκομείο και από την 4η μέρα ανέβασε 40 πυρετό. Πριν από δυο μέρες με πήρε στις 6 το πρωί, άκουσα τη φωνή του λαχανιασμένη μου είπε “κάντε κάτι, φοβάμαι, θα διασωληνωθώ”. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ξέρεις πώς να βοηθήσεις. Κρέμεσαι από τους γιατρούς και τον Θεό. Είναι ένας ιός θανατηφόρος, σου κάνει 1.000 προβλήματα. Μπαίνεις στο νοσοκομείο με δύσπνοια και κρέμεται η ζωή σου στον αέρα. Αν δηλώνει κάποιος αρνητής ας πάρει τηλέφωνο τον αδερφό μου να τον ακούσει πώς μιλάει και τότε θα καταλάβει αν υπάρχει και αν είναι απλά τα πράγματα».

https://streamable.com/l2pfz4